1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Klæbemidler, forseglingsmidler og fyldstoffer
 4. Klæbeaktivatorer
 5. 3M™ Scotch-Weld™ Metal Primer 3901, Rød, 0.25 L, 12 stk/krt

3M™ Scotch-Weld™ Metal Primer 3901, Rød, 0.25 L, 12 stk/krt

 • Varenummer 3901
 • 3M ID 7000000907
 • UPC 50021200210872,00021200210877

Forbedrer glas- og metalvedhæftning og modstandsdygtighed over for miljøeksponering for epoxy- og urethan-strukturklæbemidler

Tilbyder forbedret rustbeskyttelse af metal med langvarig ydeevne

Beskytter rengjorte overflader, indtil sammenføjningen kan afsluttes

Se flere detaljer
Ofte besøgte ressourcer
Sikkerhedsdatablad (PDF, 0B)

Har du brug for vores holdbare etiketmaterialer i en bestemt form eller størrelse for at passe til dit design?

Vi samarbejder med konvertere i verdensklasse, så du kan tilbyde dine slutkunder vores etiketmateriale til de fleste miljøer og med beskeder, der er skræddersyet til hver enkelt kundeanmodning.


Specifikationer

Detaljer

Promoveret
 • Forbedrer glas- og metalvedhæftning og modstandsdygtighed over for miljøeksponering for epoxy- og urethan-strukturklæbemidler
 • Tilbyder forbedret rustbeskyttelse af metal med langvarig ydeevne
 • Beskytter rengjorte overflader, indtil sammenføjningen kan afsluttes
 • Udstyr til metalarbejde, transport, rumfart, solenergi, vindenergi, entreprenørarbejde og landbrug
 • Nem påføring og hurtig tørring

3M™ Scotch-Weld™ Metal Primer 3901 er en primer designet til applikationer med 3M™ Scotch-Weld™ strukturklæbemidler. Denne film og flydende klæbende primer er i stand til at forbedre metal- og glasvedhæftningen. Yderligere funktioner ved denne primer inkluderer forbedret korrosionsbeskyttelse og modstandsdygtighed over for miljøeksponering for metal.

3M™ Scotch-Weld™ Primerlim til bærende dele 3901 er en 1-komponent metal- og glasprimer, der er designet til film og flydende konstruktionsklæbemiddel fra 3M™ Scotch-Weld™. Denne primer til film og flydende klæbemiddel er udviklet til at forbedre klæbeevnen på metal og glas og forenkler produktionsplanlægningen ved at beskytte de rengjorte overflader, indtil sammenføjningen kan afsluttes. Dette produkt er også resistent over for eksponering for omgivelserne og giver bedre rustbeskyttelse af metal. 3M™ Scotch-Weld™ Metalprimer 3901 har lav viskositet, giver nem påføring og sikrer fuldstændig befugtning af filmklæbemidlet og dermed en ideel hæfteflade. Anbefalede anvendelsesformål Glas og metal Beskytter rengjorte overflader, indtil sammenføjningen kan afsluttes Til de anvendelsesformål, der bruger 3M™ Scotch-Weld™ Konstruktionsklæbestoffer, sikrer 3M™ Scotch-Weld™-metalprimer 3901, at overflader forbliver relativt fri for oxidering, indtil limningen er afsluttet. Beskyttelse mod og resistens over for korrosion og miljøeksponering er nøglen til vellykket, langvarig klæbeevne.

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.