1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Klæbemidler, forseglingsmidler og fyldstoffer
 4. Klæbeaktivatorer
 5. 3M™ Scotch-Weld™ Metal Primer 3901, Rød, 0.25 L, 12 stk/krt

3M™ Scotch-Weld™ Metal Primer 3901, Rød, 0.25 L, 12 stk/krt

3M-id 7000000907UPC 00021200210877
 • Forbedrer glas- og metalvedhæftning og modstandsdygtighed over for miljøeksponering for epoxy- og urethan-strukturklæbemidler
 • Tilbyder forbedret rustbeskyttelse af metal med langvarig ydeevne
 • Beskytter rengjorte overflader, indtil sammenføjningen kan afsluttes
 • Udstyr til metalarbejde, transport, rumfart, solenergi, vindenergi, entreprenørarbejde og landbrug.
 Mere
Se alle detajler

Har du brug for vores holdbare etiketmaterialer i en bestemt form eller størrelse for at passe til dit design?

Vi samarbejder med konvertere i verdensklasse, så du kan tilbyde dine slutkunder vores etiketmateriale til de fleste miljøer og med beskeder, der er skræddersyet til hver enkelt kundeanmodning.


Specifikationer
Afrensning
Methyl Alcohol
Applikation
Små samlinger, Limning af konstruktioner, Overfladeforberedelse
Brancher
Byggeri, Generel Industri, Metalbearbejdning, Militær og offentlig myndighed, Skiltning, Specialkøretøj, Transport, Træbearbejdning
Fysisk form
Væske
Lagerholdbarhed i uåbnet tilstand i måneder (fra fabrikationsdato)
12
Mærke
Scotch-Weld™
National Stock Number
8040001449789
Opbevaringstemperatur (celsius)
22℃
Produktform
Pint
Produkttype
Primer
Sammensætning
Opløsningsmiddelbaseret
Temperatur under opbevaring
72 Degree Fahrenheit
Underlag
Metal
US Govt Contract Number
GS-21F-0075x
Vægtprocent for faste stoffer (omtrentlig)
<1 Percent
Viskositet
Selvnivellerende
Volumen (meter)
237 mL
Detaljer
 • Forbedrer glas- og metalvedhæftning og modstandsdygtighed over for miljøeksponering for epoxy- og urethan-strukturklæbemidler
 • Tilbyder forbedret rustbeskyttelse af metal med langvarig ydeevne
 • Beskytter rengjorte overflader, indtil sammenføjningen kan afsluttes
 • Udstyr til metalarbejde, transport, rumfart, solenergi, vindenergi, entreprenørarbejde og landbrug.
 • Nem påføring og hurtig tørring

3M™ Scotch-Weld™ Metal Primer 3901 er en primer designet til applikationer med 3M™ Scotch-Weld™ strukturklæbemidler. Denne film og flydende klæbende primer er i stand til at forbedre metal- og glasvedhæftningen. Yderligere funktioner ved denne primer inkluderer forbedret korrosionsbeskyttelse og modstandsdygtighed over for miljøeksponering for metal.

3M™ Scotch-Weld™ Primerlim til bærende dele 3901 er en 1-komponent metal- og glasprimer, der er designet til film og flydende konstruktionsklæbemiddel fra 3M™ Scotch-Weld™. Denne primer til film og flydende klæbemiddel er udviklet til at forbedre klæbeevnen på metal og glas og forenkler produktionsplanlægningen ved at beskytte de rengjorte overflader, indtil sammenføjningen kan afsluttes. Dette produkt er også resistent over for eksponering for omgivelserne og giver bedre rustbeskyttelse af metal. 3M™ Scotch-Weld™ Metalprimer 3901 har lav viskositet, giver nem påføring og sikrer fuldstændig befugtning af filmklæbemidlet og dermed en ideel hæfteflade. Anbefalede anvendelsesformål Glas og metal Beskytter rengjorte overflader, indtil sammenføjningen kan afsluttes Til de anvendelsesformål, der bruger 3M™ Scotch-Weld™ Konstruktionsklæbestoffer, sikrer 3M™ Scotch-Weld™-metalprimer 3901, at overflader forbliver relativt fri for oxidering, indtil limningen er afsluttet. Beskyttelse mod og resistens over for korrosion og miljøeksponering er nøglen til vellykket, langvarig klæbeevne.

Kontakt os

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.