1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Lab-tilbehør og -testudstyr
 4. Indikatorer for varmeeksponering
 5. 3M™ MonitorMark™ tids- og temperaturindikator 9860C, -10 °C/50 °F, registreringstid 48 timer, 500 pr. kasse

3M™ MonitorMark™ tids- og temperaturindikator 9860C, -10 °C/50 °F, registreringstid 48 timer, 500 pr. kasse

 • 3M ID 7000001890
 • UPC 30021200186630,50021200186634,00021200186639

Billig løsning til monitorering af produkteksponering over den angivne temperaturgrænse i løbet af en periode på 48 timer.

Den selvklæbende bagside gør det nemt at sætte den fast på den sekundære emballage.

Visuelle resultater, der er nemme at fortolke.

Se flere detaljer

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
 • Billig løsning til monitorering af produkteksponering over den angivne temperaturgrænse i løbet af en periode på 48 timer
 • Den selvklæbende bagside gør det nemt at sætte den fast på den sekundære emballage
 • Visuelle resultater, der er nemme at fortolke
 • Resultater angiver både eksponering og den relative tidsperiode, som eksponeringen har fundet sted i
 • En aftagelig folieaktiveringsstrimmel starter monitoreringsprocessen, når du ønsker det, hvilket sikrer præcision

3M™ MonitorMark™ tids- og temperaturindikator 9860C løser problemet med at monitorere temperaturfølsomme produkters varmeeksponering under transport og opbevaring.

Disse indikatorer er en billig og effektiv metode til at monitorere eksponering for temperaturstigninger og -fald gennem hele forsyningskæden. De udgør en ikke-reversibel eksponeringsvisning over den angivne temperaturgrænse, som er nøjagtig og nem at fortolke. 3M™ MonitorMark™ tids- og temperaturindikator fungerer bedst, når den placeres inden i isolerede transportkasser tæt på det temperaturfølsomme produkt, hvor den monitorerer temperaturen og både angiver, om et produkt er eksponeret, og i hvor lang tid eksponeringen har pågået. Det store indikatorvindue viser eksponering, og de mindre vinduer til højre angiver, hvor lang tid temperatureksponeringen har fundet sted i, helt op til 48 timer. 3M™ MonitorMark™ tids- og temperaturindikatorer 9860C viser den oprindelige farve på 24 timer eller mindre, når temperaturen begynder at overstige -10 °C/50 °F +1 °C. Ved eksponering for en konstant temperatur på 2 °C over temperaturgrænsen i en tidsperiode, der svarer til den angivne samlede udløbstid på 48 timer, er udløbsafstanden inden for de specificerede grænser. På trods af gode procedurer til at pakke, certificere og sende varmefølsomme varer på korrekt vis, er der ingen garanti for, at et produkt kan komme intakt gennem forsendelsessystemet. Når en pakke leveres fysisk intakt, er det stadig umuligt at vide, om indholdet er blevet udsat for betingelser med højere værdier end de acceptable. Når alle emballeringskrav er overholdt, og alle sikkerhedsforanstaltninger er fulgt. giver 3M™ MonitorMark™ tids- og temperaturindikatorer indholdet et vigtigt ekstra sikkerhedslag ved at vise en tydelig indikation af, om emballagen og indholdet er blevet udsat for skadelige temperaturer. Denne billige indikator, der sættes på den indvendige side af beholderen i nærheden af indholdet, giver oplysninger, der kan hjælpe med at estimere temperatureksponering i et angivet tidsrum. Den visuelle indikator giver modtageren tydelig besked om, hvorvidt indholdet er blevet kompromitteret, på trods af emballagens fysiske tilstand.

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M