1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Lab-tilbehør og -testudstyr
 4. Indikatorer for varmeeksponering
 5. 3M™ Freeze Watch™ Indikator 9805FW, 0°C/32°F, 400/æske

3M™ Freeze Watch™ Indikator 9805FW, 0°C/32°F, 400/æske

 • 3M ID 7000002736
 • UPC 00707387093112,00021200311666,50021200311661

Billig løsning til at overvåge produktets eksponering for frysetemperaturer

Selvklæbende bagside sidder godt fast på de fleste pakningsmaterialer.

Enkel, visuel tolkning af resultater.

Se flere detaljer

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
 • Billig løsning til at overvåge produktets eksponering for frysetemperaturer
 • Selvklæbende bagside sidder godt fast på de fleste pakningsmaterialer
 • Enkel, visuel tolkning af resultater
 • Aktiveringstemperatur på 0°C/32°F sørger for korrekt fragt af frysesensitive varer

3M™ Freeze Watch™ Indicator 9805FW består af en indikatorfølsom væske i en specialkonstrueret ampul til at overvåge om temperaturfølsomme produkter har været udsat for minusgrader.

Ampullen sprækker når den udsættes for temperaturer som er lig eller under 0°C/32°F og farver papiret bag for at indikere at produktet har været udsat for uacceptable temperaturer. Når 3M™ Freeze Watch™ Indicator 9805FW placeres direkte på yderemballagen af temperaturfølsomme produkter under transport og opbevaring, vil den give en pålidelig måling af temperatur eksponeringen. Den selvklæbende, tryksensitive indikator klæber til næsten alle tørre og rene overflader og sætter godt fast under hele transporten. Indikatorene er ideelle til at overvåge produkter som er udsat for skade når de eksponeres for minusgrader under transport eller opbevaring. Selvom frysesensitive varer pakkes, sertifiseres og pakkes i termoesker er det ingen garanti for at produktet er intakt etter transporten. Selvom en pakke er fysisk intakt ved levering er det ikke mulig å vite om innholdet har vært utsatt for minusgrader. Selv på godt emballerte pakker gir 3M™ Freeze Watch™ indikatoren en viktig sikkerhet med en tydelig påvisning om produktet har vært utsatt for minusgrader. Denne kostnadseffektive indikatoren som festet på utsiden av pakken sørger for at transportselskapet raskt kan identifisere og håndtere pakken som spesialgods. Om pakken utsettes for minusgrader vil indikatoren tydelig vise mottakeren at innholdet kan være ødelagt/skadet til tross for at emballasjen ikke er skadet.

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.