1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Lab-tilbehør og -testudstyr
 4. Prøvetagningsudstyr
 5. Svampe til prøvetagning
 6. 3M™ Hydrated-Sponge med 10 ml neutraliserende buffer og handsker HS10NB2G, 100 pr. kasse

3M™ Hydrated-Sponge med 10 ml neutraliserende buffer og handsker HS10NB2G, 100 pr. kasse

3M-id 7000002888UPC 50707387581089
 • Svampe, der er klar til brug og fugtet på forhånd for at sikre nem og praktisk prøvetagning fra miljøprøver og fødevarer.
 • Det er muligt at skrubbe den slidstærke svamp.
 • Svampeposen med skriveetiket gør det nemt at markere prøver.
 • Indeholder to sikre og praktiske dekontaminerede handsker.
 Mere
Se alle detajler
Specifikationer
Mærke
3M™
Manufacturing Segment
Prøveudtagning af slagtekroppe, Miljøovervågning, Hæng op, Test af emballering og opbevaring, Primær behandling, Klar-til-spise
Medietype
Neutraliserende buffer
Produkttype
Hydrated Sponge
Testtype
Miljø
Volumen (meter)
10 mL
Detaljer
 • Svampe, der er klar til brug og fugtet på forhånd for at sikre nem og praktisk prøvetagning fra miljøprøver og fødevarer.
 • Det er muligt at skrubbe den slidstærke svamp.
 • Svampeposen med skriveetiket gør det nemt at markere prøver.
 • Indeholder to sikre og praktiske dekontaminerede handsker.

3M™ Hydrated-Sponge med 10 ml neutraliserende buffer og handsker bruger forenklet emballage til at minimere håndteringen og klargøringen og reducerer affaldsmængden.

Denne biocidfrie cellulosesvamp er fugtet på forhånd med neutraliserende buffer for at sikre nem prøvetagning. Den biocidfrie cellulosesvamp forstyrrer ikke mikroorganismers levedygtighed inden for 48 timers nedkøling for Salmonella og E. coli samt 72 timers nedkøling for Listeria. Der medfølger to praktiske og sikre polyethylenhandsker med universalpasform, der letter den aseptiske håndtering. Cellulosematerialet er holdbart, absorberende og holder og frigiver effektivt prøven for at minimere dryppen. Med svampen følger også en 3M™ prøvepose på 12,7 x 22,9 cm (5 x 9"), der kan rumme 0,89 l (30 oz) til at opbevare svampen med henblik på at sørge for sikker og praktisk transport til laboratoriet. Posen er dobbeltlamineret for at sikre styrke, resistens mod gennemhulning og holdbarhed ved blanding eller transport. Trådbånd sikrer en tæt lukning, og en blå top og et stort hvidt skriveområde hjælper med at identificere posen. Skriveområdet er ideelt til at dokumentere data, dato, indsamlingstidspunkt og andre oplysninger for at sikre præcision, effektivitet og nem identifikation. Både prøveposen og svampen er dekontamineret via gammabestråling for at bevare organismers levedygtighed og en lang produktlevetid. Dette produkt er fremstillet i USA af materialer fra hele verden og er ISO 9001:2008-certificeret for kvalitetssikring. Den er kun beregnet til laboratoriebrug. HACCP-fremgangsmåden (Hazard Analysis Critical Control Point) er den mest almindeligt accepterede administrationsprotokol for fødevaresikkerhed på verdensplan. Prøvetagningsprodukter fra 3M er en meget vigtig del af denne fremgangsmåde til identifikation af potentielle fødevarebårne farer og udpege, hvor de befinder sig. Bærbarhed, stabile tilsætningsmedier samt svaberpinde og svampe, der er nemme at håndtere, er designet til at teste for en lang række potentielle farer og give ekstremt præcise resultater. De er udviklet til at indsamle, opbevare og fastholde indhold på en sikker måde fra indsamlingsstedet til laboratoriet uden at spilde eller kompromittere prøven. Brug af neutraliserende buffer anbefales ved overfladetest for at finde mikroorganismer, der kan opstå på mejeri- og fødevareudstyr, som er desinficeret med klor eller kvaternære ammoniumforbindelser. Den kan gøre den baktericide og bakteriostatiske effekt i klor og kvaternære ammoniumforbindelser inaktiv. Det er meget vigtigt at neutralisere disse kemikalier for at kunne detektere tilstedeværelsen af potentielt skadelige mikroorganismer præcist. Det anbefales at bruge neutraliserende buffer ved standardmetoder til mikrobiologisk undersøgelse af overflader for at teste mejeriprodukter og fødevarer, og det anbefales også til fordøjelse og dekontaminering af mykobakterieprøver.

Kontakt os

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.