3M™ Sponge-Stick med 10 ml Neutralizing Buffer SSL10NB, 100/æske

 • 3M ID 7000002889
 • UPC 50707387581171

Svamp monteret på et håndtag gør det enkelt at nå vanskeligt tilgængelige områder uden at berøre svampen.

Svaber monteret på et håndtag gør det enkelt at fjerne svampen fra håndtaget efter svabring.

Praktisk indpakning minimerer håndtering og forberedelse samt reducerer affald.

Se flere detaljer

Detaljer

Promoveret
 • Svamp monteret på et håndtag gør det enkelt at nå vanskeligt tilgængelige områder uden at berøre svampen
 • Svaber monteret på et håndtag gør det enkelt at fjerne svampen fra håndtaget efter svabring
 • Praktisk indpakning minimerer håndtering og forberedelse samt reducerer affald
 • 3,8 x 7,6 cm biocidfri svamp påvirker ikke organismens levedygtighed
 • 15 x 28 cm prøvepose med 30oz/0.89 L kapacitet er inkludeert for sikker og enkel transport til laboratoriet

3M™ Sponge-Stick med 10 ml neutraliserings buffer i praktisk indpakning for at minimere håndtering og forberedelse, samt reducerer affald.

En 3,8 x 7,6 cm biocid-fri cellulose svamp, fastgjort på enden af et håndtag og fugtet med Neutralizing Buffer fortyndingsvæske, til prøvetagning. 3M™ Sponge-Stick er udformet til at der kan tages prøver uden at berøre indersiden af posen, således at prøven ikke kontamineres. Håndtaget gør det enklere at nå vanskeligt tilgængelige områder og muliggør prøvetagning uden at berøre svampen, hvilket gør den ideel til at nå rundt i afløb, rør og rundt udstyr. Håndtaget har også en tommelfingerstopper som gør at man ikke berører svampen. Når prøven er taget og svampen er placeret i prøveposen, knækkes svampen fri fra håndtaget for enkel håndtering og transport. Den fugtede svamp er holdbar, biocidfri og påvirker ikke organismernes levedygtighed. Cellulosematerialet er absorberende, og holder på prøven uden overflødige dryp. 3M™ Sponge-Stick indeholder også en 3M™ prøvepose som rummer 30 oz/0.89 L, så svampen kan fragtes sikkert til laboratoriet. Svampen er steriliseret med gammastråling for lang holdbarhed. Produktet er fremstillet i USA med materialer hentet globalt, og er ISO 9001:2008 sertificeret for kvalitetssikring. Kun beregnet til laboratoriebrug. Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) er det mest anerkendte kvalitetssikrings program for fødevareindustrier i hele verden. Prøvetagningsproduktet fra 3M er en meget vigtig del i analysen for at identificere potentielle fødevarebårne risici. Transportvenlige, stabile opformeringsmedier, svaber og svamper, som er enkle at håndtere, og udviklet til at teste et bredt spekter af potentielle risici og leverer meget nøjagtige resultater. Prøvetagningsprodukterne er konstrueret for at man sikkert kan opsamle, håndtere og sikre indholdet fra prøvetagningsstedet til laboratoriet, uden at det lækker eller bliver ødelagt. Neutralizing Buffer anbefales til brug ved analysering af overflader for tilstedeværelsen mikroorganismer, som kan forekomme på mejeri- og fødevareudstyr, som er desinficeret med klor eller kvaternær ammonium forbindelser. Den er i stand til at inaktivere den bakteriedræbende og bakteriostatiske effekt fra klor eller kvaternær ammonium forbindelser. Neutralisering af disse kemikalie er kritisk for præcist at kunne detektere tilstedeværelsen af potentielt skadelige mikroorganismer.

Specifikationer

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.