1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Lab-tilbehør og -testudstyr
 4. Prøvetagningsudstyr
 5. Flasker med klargjorte medier
 6. 3M™ Mini Flip-Top rør med 9 ml Butterfield`s Buffer BPPFV9BFD, 100/æske

3M™ Mini Flip-Top rør med 9 ml Butterfield`s Buffer BPPFV9BFD, 100/æske

 • 3M ID 7000030294
 • UPC 50707387581010,00707387581015

Hængslets låg kan åbnes med en hånd og holder sig åbent ved prøvetilsætning.

Steriliseret med gammastråling. Klar-til-brug. Yderligere blanding er unødvendig.

Fladbundet plastrør som står af sig selv, stativ er unødvendigt.

Se flere detaljer

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
 • Hængslets låg kan åbnes med en hånd og holder sig åbent ved prøvetilsætning
 • Steriliseret med gammastråling. Klar-til-brug. Yderligere blanding er unødvendig
 • Fladbundet plastrør som står af sig selv, stativ er unødvendigt
 • Lækagesikkertt plastrør hindrer lækage under fragt
 • 2 års holdbarhed fra produktionsdato sikrer langsigtet planlægning

3M™ Mini Flip-Top plastrør med 9 ml Butterfield`s Buffer er et lækagesikkert plastrør med et flip-låg der forsvarligt lukker, og sikrer transportering og håndtering.

Klar til brug og fyldt med 9 ml Butterfields Buffer, hvilket gør den til et fremragende fortyndingsmiddel til fødevare-, drikkevare-, og miljøprøver, samt et omkostningseffektivt alternativ til selv at fremstille medie. Opløsningen er steriliseret ved gammastråling, som giver lang holdbarhed. Det praktiske flip-top design giver en hurtig, enkel og pålidelig prøvetagning. Plastrøret åbnes med én hånd og forbliver åben for nemt at kunne tilsætte prøven, hvilket gør den ideel til prøvebehandling. Den praktiske størrelse sparer plads. Dette produkt er fremstillet i USA og er ISO 9001:2008 certificeret for kvalitetssikring. Kun beregnet til laboratoriebrug. Butterfield's Buffer bruges som en diluent til fremstilling af prøvefortyndinger af vand, mejeriprodukter, næringsmidler og lægemidler, før mikrobiologisk analysering. Den bruges også til at fortydne "vaskede" prøver af kvæg eller gris, til analysering for generisk e.coli. Sammensætningen er i efter standarden i "Kompendium af metoder for mikrobiologisk undersøgelse af næringsmidler". Den er også anbefalet, som en generel fortyndingsvæske i laboratorie procedurer, af Federal Drug Administration og i Bacteriological Analytical Manual/Bakteriologisk Analytisk Manual.

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M