1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Lab-tilbehør og -testudstyr
 4. Prøvetagningsudstyr
 5. Svaberpinde til prøvetagning
 6. 3M™ Swab-Sampler med 4 ml Letheen-bouillon RS9604LET, 100 pr. kasse

3M™ Swab-Sampler med 4 ml Letheen-bouillon RS9604LET, 100 pr. kasse

 • 3M ID 7000030300
 • UPC 50707387581133,00707387581138

Letheen-bouillonhætteglas er klar til brug til patogentest af miljøprøver.

Svaberpinden kan nå ind i hjørner og svært tilgængelige områder, hvilket sikrer større præcision.

Det praktiske design hjælper med at forbedre ensartetheden i prøvetagningen fra teknologi til teknologi og fra anlæg til anlæg.

Se flere detaljer

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
 • Letheen-bouillonhætteglas er klar til brug til patogentest af miljøprøver
 • Svaberpinden kan nå ind i hjørner og svært tilgængelige områder, hvilket sikrer større præcision
 • Det praktiske design hjælper med at forbedre ensartetheden i prøvetagningen fra teknologi til teknologi og fra anlæg til anlæg
 • Flaskerne har masser af frirum til tilføjelse og vortexblanding af prøver
 • Komplet svaberpind og hætteglas, som sikrer større produktivitet og effektivitet

3M™ Swab-Sampler med 4 ml Letheen-bouillon er en praktisk og hurtig prøvetagningsenhed til miljøprøvetagning og test på små overfladeområder.

Prøveindsamling er let med den medfølgende svaberpind. Hætteglasset har masser af frirum til at tilføje prøver og til vortexblanding for at frigøre organismer fra svaberpinden. Denne prøvetagningsenhed bliver dekontamineret via gammabestråling, som sikrer lang produktlevetid. 3M Swab-Sampler er fremstillet i USA og er ISO 9001:2008-certificeret for kvalitetssikring. Den er kun beregnet til laboratoriebrug. HACCP-fremgangsmåden (Hazard Analysis Critical Control Point) er den mest almindeligt accepterede administrationsprotokol for fødevaresikkerhed på verdensplan. Prøvetagningsprodukter fra 3M er en meget vigtig del af denne fremgangsmåde til identifikation af potentielle fødevarebårne farer og udpege, hvor de befinder sig. Bærbarhed, stabile tilsætningsmedier samt svaberpinde og svampe, der er nemme at håndtere, er designet til at teste for en lang række potentielle farer og give ekstremt præcise resultater. De er udviklet til at indsamle, opbevare og fastholde indhold på en sikker måde fra indsamlingsstedet til laboratoriet uden at spilde eller kompromittere prøven. Det primære anvendelsesformål for Letheen-bouillon er at neutralisere baktericidvirkningen i kvaternære ammoniumforbindelser og fastsættelse af fenolkoefficienten i kationiske tensider i henhold til anbefalingen i de officielle analysemetoder fra AOAC (Association of Official Analytical Chemists). Letheen-bouillon bruges også i forbindelse med hygiejneopsugningsprocedurer, hvor det er nødvendigt at neutralisere kvaternære ammoniumforbindelser.

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M