1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Lab-tilbehør og -testudstyr
 4. Prøvetagningsudstyr
 5. Poser med klargjorte medier
 6. 3M™ Opformeringspose med 225 ml bufferet peptonvandbouillon QEBPW225, 32 pr. kasse

3M™ Opformeringspose med 225 ml bufferet peptonvandbouillon QEBPW225, 32 pr. kasse

3M-id 7000030308UPC 00707387576189
 • Gammabestrålet pose med 225 ml bufferet peptonvandbouillon, der er klar til brug og ikke kræver opblanding eller sterilisering.
 • Fladbundet pose, der kan stå op, hvilket sikrer stabilitet, når der tilføjes prøver.
 • Tråden holder toppen åben, så det er nemt at tilføje prøver og lukke posen i forbindelse med transport.
 Mere
Se alle detajler
Specifikationer
Mærke
3M™
Manufacturing Segment
Miljøovervågning, Efter afkøling, Før afkøling, Færdigretter
Medietype
Bufferet peptonvandbouillon
Testtype
Miljø
Volumen (meter)
225 mL
Detaljer
 • Gammabestrålet pose med 225 ml bufferet peptonvandbouillon, der er klar til brug og ikke kræver opblanding eller sterilisering.
 • Fladbundet pose, der kan stå op, hvilket sikrer stabilitet, når der tilføjes prøver.
 • Tråden holder toppen åben, så det er nemt at tilføje prøver og lukke posen i forbindelse med transport.

3M™ Opformeringspose med 225 ml bufferet peptonvandbouillon er en tung og punkteringsresistent pose, der er ideel til mange prøveklargørings- og opformeringsprocedurer.

Denne pose er designet til at overholde stringente krav vedrørende laboratorietest, og den er stærk nok til at holde til prøveklargørings- og håndteringsprocesser. Posen er målt af med 225 ml opformeringsbouillon og er klar til brug uden behov for yderligere opblanding. Du skal blot tilføje prøven, homogenisere blandingen og derefter placere den direkte i inkubatoren. Bouillonen og posen er dekontamineret via gammabestråling for at bevare organismers levedygtighed og en lang produktlevetid. Den flade bund sikrer, at posen kan stå ved egen hjælp, og en stærk trådlukkemekanisme holder posen åben, så teknikeren kan arbejde med begge hænder. Når den ønskede prøve er tilføjet, bliver den åbne top foldet over sig selv, og tråden bøjes over folden for at forsegle posen. Multilagsposen er stærk nok til, at den kan bruges med en omrører, så prøven kan blive blandet godt sammen med opformeringsopløsningen. Dette produkt er fremstillet i USA af materialer fra hele verden og er ISO 9001:2008-certificeret for kvalitetssikring. Den er kun beregnet til laboratoriebrug. Bufferet peptonvandbouillon bruges som fortyndingsmiddel eller til ikke-selektiv berigelse af mikroorganismer som f.eks. Salmonella-arter eller E. coli fra fødevarer og miljøprøver inden selektiv berigelse og isolering. Mikroorganismer, der muligvis findes i en fødevare, kan skades subletalt ved hjælp af fødevareforarbejdningsteknikker og kan muligvis ikke genoprettes ved hjælp af direkte selektionsteknikker. Bufferet peptonvandbouillon fremmer genoprettelsen af de mikroorganismer, der kan være skadede.

Kontakt os

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.