1. Danmark
  2. Alle 3M-produkter
  3. Lab-tilbehør og -testudstyr
  4. Prøvetagningsudstyr
  5. Poser med klargjorte medier
  6. 3M™ Opformeringspose med 225 ml bufferet peptonvandbouillon QEBPW225, 32 pr. kasse

3M™ Opformeringspose med 225 ml bufferet peptonvandbouillon QEBPW225, 32 pr. kasse

  • 3M ID 7000030308
  • UPC 50707387576184,00707387576189,30707387576180

Gammabestrålet pose med 225 ml bufferet peptonvandbouillon, der er klar til brug og ikke kræver opblanding eller sterilisering.

Fladbundet pose, der kan stå op, hvilket sikrer stabilitet, når der tilføjes prøver.

Tråden holder toppen åben, så det er nemt at tilføje prøver og lukke posen i forbindelse med transport.

Se flere detaljer

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
  • Gammabestrålet pose med 225 ml bufferet peptonvandbouillon, der er klar til brug og ikke kræver opblanding eller sterilisering
  • Fladbundet pose, der kan stå op, hvilket sikrer stabilitet, når der tilføjes prøver
  • Tråden holder toppen åben, så det er nemt at tilføje prøver og lukke posen i forbindelse med transport

3M™ Opformeringspose med 225 ml bufferet peptonvandbouillon er en tung og punkteringsresistent pose, der er ideel til mange prøveklargørings- og opformeringsprocedurer.

Denne pose er designet til at overholde stringente krav vedrørende laboratorietest, og den er stærk nok til at holde til prøveklargørings- og håndteringsprocesser. Posen er målt af med 225 ml opformeringsbouillon og er klar til brug uden behov for yderligere opblanding. Du skal blot tilføje prøven, homogenisere blandingen og derefter placere den direkte i inkubatoren. Bouillonen og posen er dekontamineret via gammabestråling for at bevare organismers levedygtighed og en lang produktlevetid. Den flade bund sikrer, at posen kan stå ved egen hjælp, og en stærk trådlukkemekanisme holder posen åben, så teknikeren kan arbejde med begge hænder. Når den ønskede prøve er tilføjet, bliver den åbne top foldet over sig selv, og tråden bøjes over folden for at forsegle posen. Multilagsposen er stærk nok til, at den kan bruges med en omrører, så prøven kan blive blandet godt sammen med opformeringsopløsningen. Dette produkt er fremstillet i USA af materialer fra hele verden og er ISO 9001:2008-certificeret for kvalitetssikring. Den er kun beregnet til laboratoriebrug. Bufferet peptonvandbouillon bruges som fortyndingsmiddel eller til ikke-selektiv berigelse af mikroorganismer som f.eks. Salmonella-arter eller E. coli fra fødevarer og miljøprøver inden selektiv berigelse og isolering. Mikroorganismer, der muligvis findes i en fødevare, kan skades subletalt ved hjælp af fødevareforarbejdningsteknikker og kan muligvis ikke genoprettes ved hjælp af direkte selektionsteknikker. Bufferet peptonvandbouillon fremmer genoprettelsen af de mikroorganismer, der kan være skadede.

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M