1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Lab-tilbehør og -testudstyr
 4. Allergentests
 5. 3M™ Clean-Trace™ ATP Proteinsvaber til overfladekontrol (Allergen) ALLTEC60, 60/æske

3M™ Clean-Trace™ ATP Proteinsvaber til overfladekontrol (Allergen) ALLTEC60, 60/æske

3M-id 7000034528UPC ~
 • Påviser så lidt som 3 µg protein på overflader i vanskeligt tilgængelige områder.
 • Et værktøj til at vurdere og forbedre de hygiejniske forhold.
 • Visuel aflæsning af farveforandring indikerer niveauet af rengøringen.
 • Real-time resultater muliggør umiddelbare korrigerende tiltag.
 Mere
Se alle detajler
Specifikationer
Analysetid
15 Minute
Detektionsgrænse (LOD)
3 µg
Mærke
Clean-Trace™
Manufacturing Segment
Miljøovervågning, Test af emballering og opbevaring, Klar-til-spise
Temperatur under opbevaring
2-25°C
Testtype
Overfladehygiejne
Detaljer
 • Påviser så lidt som 3 µg protein på overflader i vanskeligt tilgængelige områder.
 • Et værktøj til at vurdere og forbedre de hygiejniske forhold.
 • Visuel aflæsning af farveforandring indikerer niveauet af rengøringen.
 • Real-time resultater muliggør umiddelbare korrigerende tiltag.
 • Valideret til en række allergene proteiner, inklusiv æg, mælk, gluten, soya, peanutt, mandel og boghvede.

3M™ Clean-Trace™ Proteinsvaber til overfladekontrol (Allergen) ALLTEC60 er en hurtig, enkel og pålidelig måde til at påvise allergener på overflader og foretage effektiv overvågning af rengøringen.

En hurtig og enkel måde at tjekke om rengøringen er blevet udført efter standarden ved hjælp af proteinpåvisning. Med 3M™ Digital varmeblok V120 kan man aflæse nøjagtige resultater i løbet af 15 minutter på 3M™ Clean-Trace™ swab til overfladeprotein (Allergen). Ved at sammenligne farven på opløsningen i bunden af swaben, med etiketten, kan brugeren enkelt tolke tilstedeværelsen af allergener. 3M™ Clean-Trace™ Protein (Allergen) swab til overflader ALLTEC60 er valideret til en række allergene proteiner, inklusiv æg, mælk, gluten, soya, peanutt, mandler og boghvede. Opbevaring på køl er ikke nødvendig, da den kan opbevares ved stuetemperatur (25°C eller 77°F). Denne letanvendelige test kræver minimal oplæring. Kun beregnet til industriel brug. Med dette unikke svab-klik-læs format og den let aflæselige teknologi med farveændring, er dette en enkel metode til at tjekke om proteinrester er fjernet efter rengøring. Resultaterne er semikvantitative med fire mulige farvetolkninger. Jo hurtige testen bliver lilla og jo stærkere farveændring, jo højere grad af forurening på overfladen. Rengøring på højere niveau: Med 3M™ Clean-Trace™ Protein (Allergen) testsvaber til overflade ALLTEC60, er det i løbet af 15 minutter enkelt at overvåge allergener på overflader og i områder der er vanskelige at nå. Med hurtig påvisning og bekræftelse kan korrigerende tiltag sættes igang umiddelbart. En visuell aflæsning af farveændring viser graden af renhed for så lidt som 3µg af allergener på overflader og i opløsninger. Ingen instrumentering er nødvendig for at tolke prøveresultatene. Produktet kan bruges med minimal træning, og kan let integreres med HACCP programmer til at overvåge effektiviteten af rengøringen. Med sin brugervenlighed, pålidelig påvisning og de hurtige visuelle resultater viser den personalet vigtigheden af rengøring.

Kontakt os

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.