3M™ Aura™ støvmasker 9300+ serien

10 
 • Det originale design med tre paneler giver bedre bevægelsesfrihed i ansigtet
 • Filterteknologi med lav åndingsmodstand gør din vejrtrækning ubesværet
 • Fås med 3M™ Cool Flow™ ventil, der reducerer temperaturopbygning i masken
 • Det buede øvre panel sikrer, at masken slutter tæt om din næse og dit ansigts konturer og giver en effektiv tilslutning
 Mere
Se alle detajler
Udåndingsventil
Exhalation_Valve
Pakke kvantitet
Pack_Quantity
Produktfarve
Product_Color
Produktserie
Product_Series
Produkttype
Product_Type
10 Se alle produkter 
 Udåndingsventil, Pakke kvantitet, Produktfarve, Produktserie, Produkttype  Beskyttelsesniveau
Alle modeller
Luk
Specifikationer
Anbefalet anvendelse
Landbrug, Kemikalieforarbejdning, Byggeri, Føde- og drikkevareproduktion, Generel produktion, Metalbearbejdning, Petrokemisk, Farmaceutisk, Træbearbejdning
Anbefalet Industri
Landbrug
Åndedrætsværnetsform
Sammenfoldbar
Antal pr. kasse
120, 240
Beskyttelsesniveau
FFP1, FFP2, FFP3
Cool Flow™ udåndingsventil
Nej, Ja
Funktioner
Præget toppanel, Individuel emballering, Nyskabende design med tre paneler, Innovativ hagetap, Buet næsepanel
Mindste salgbare enhed
pr. styk
Naturgummilatexkomponenter
Nej
Pakke kvantitet
120, 240, 440
Produktfarve
Hvid
Produktserie
9322C2
Produkttype
Støvmaske
Støvmaskerækkevidde
komfort
Udåndingsventil
Nej, Ja
Produktdetaljer
 • Det originale design med tre paneler giver bedre bevægelsesfrihed i ansigtet
 • Filterteknologi med lav åndingsmodstand gør din vejrtrækning ubesværet
 • Fås med 3M™ Cool Flow™ ventil, der reducerer temperaturopbygning i masken
 • Det buede øvre panel sikrer, at masken slutter tæt om din næse og dit ansigts konturer og giver en effektiv tilslutning
 • Det perforerede overstykke reducerer risikoen for tildugning af beskyttelsesbriller
 • Stropperne er designet til at gøre tilpasning og justering lettere
 • Det sammenfoldelige design og den individuelle emballage gør den nem at opbevare
 • Farvekodede stropper gør den nem at identificere: gul for FFP1 (NPF 4), blå for FFP2 (NPF 12) og rød for FFP3 (NPF 50)

3M™ Aura™ 9300+ seriens støvmasker fremstilles i et ergonomisk sammenfoldeligt design med tre paneler og en filterteknologi, der giver minimal åndingsmodstand. Vores støvmasker fås med beskyttelsesniveau FFP1, FFP2 og FFP3 og i modeller med og uden ventil, alle med innovative stropper der er nemme at justere, samt et perforeret og kurvet øvre panel, der reducerer risikoen for tildugning af beskyttelsesbriller.

Brug 3M™ Aura™ 9300+ seriens støvmasker til komfortabel beskyttelse mod støv og aerosoler til en bred vifte af industrielle formål samt i andre skadelige miljøer. Vores 9300+ serie giver FFP1-, FFP2- og FFP3-beskyttelse og giver dig samtidig frihed til at tale og arbejde uhindret. Designet med tre paneler giver bedre bevægelsesfrihed i ansigtet, mens den lave, buede profil på det perforerede øvre panel skaber en effektiv tilslutning, reducerer risikoen for tildugning af beskyttelsesbriller og forbedrer kompatibiliteten med beskyttelsesbriller. Filterteknologien med lav åndingsmodstand hjælper dig med at trække vejret ubesværet, og de innovative stropper giver dig mulighed for at justere pasformen. En del af maskerne er udstyret med en 3M™ Cool Flow™ ventil, der reducerer temperaturopbygning i masken og giver komfortabel beskyttelse under varme og fugtige forhold. De er individuelt pakket i hygiejnisk emballage, der forebygger kontaminering inden brug, og de farvede, flettede stropper gør det let at identificere beskyttelsesgraden: gul for FFP1 (NPF 4), blå for FFP2 (NPF 12) og rød for FFP3 (NPF 50). Det foldbare design gør dem lette at opbevare, når de ikke er i brug, og de passer godt sammen med 3M's sortiment af beskyttelsesbriller og høreværn.

Kontakt os

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.