3M™ beskyttelsesdragt 4520, XL

 • Varenummer 4520XL
 • 3M-produktnummer 4520 XL
 • 3M ID 7000034763
 • UPC 04046719401123

Type 5/6-beskyttelsesdragt fremstillet af et meget let og åndbart materiale og designet til at yde beskyttelse mod skadeligt støv og begrænsede væskestænk og -sprøjt.

Fremstillet af meget åndbart ikke-vævet SMMMS, der effektivt frigiver kropsvarme og fugt og reducerer overophedning.

Blødt og stærkt SMS på 43 gsm med flere lag giver stærk ydeevne

Se flere detaljer
Beskyttelsesdragt-stil Med hætte
Størrelse X-Large
Produkttype Beskyttelsesdragt, Engangsbeskyttelsesdragt
Produktfarve Hvid
Materiale SMS-baseret

Detaljer

Promoveret
 • Type 5/6-beskyttelsesdragt fremstillet af et meget let og åndbart materiale og designet til at yde beskyttelse mod skadeligt støv og begrænsede væskestænk og -sprøjt
 • Fremstillet af meget åndbart ikke-vævet SMMMS, der effektivt frigiver kropsvarme og fugt og reducerer overophedning
 • Blødt og stærkt SMS på 43 gsm med flere lag giver stærk ydeevne
 • Hætte med tre paneler, tovejslynlås og stormlukning med elastik ved ryg og ankler for at reducere risikoen for hudeksponering
 • Antistatisk coating EN 1149-5 reducerer elektrostatiske udladninger og risikoen for gnister
 • EN 1073-2 – Modstand mod nukleare partikler
 • Strikkede manchetter til blød og sikker placering af armene

3M™ beskyttelsesdragt 4520 er udviklet, så den har flere lag af SMMMS til effektiv udelukkelse og styrke samt et let 43 gsm-design. Fremragende åndbar og blød, der giver en fornemmelse af hessian, hvorfor den er komfortabel at have på i længere tid, ligesom den beskytter mod statiske afladninger, skadelige partikler og væskestænk af Type 5/6.

Brug 3M™ beskyttelsesdragt 4520 til beskyttelse mod snavs, stænk og skadeligt støv, herunder radioaktive partikler. Den opfylder en række standarder for kemisk beskyttelsesbeklædning, herunder EN 1149 om antistatisk arbejdstøj, EN 1073-2 om modstand mod radioaktive partikler, EN ISO 13688, EN 13034 om væskestænk (type 6) og EN ISO 13982-1 om støv (type 5). Du kan let identificere den takket være den grønne trekant, der er lavet af det samme 43 gsm SMMMS som resten. Denne beskyttelsesdragt er udviklet til at reducere vægten og bevare ydeevnen ved tilføjelse af flere lag. Den er fremstillet af SMMMS, som er et lag af spunbond, på inder- og ydersiden, og 3 lag smelteblæst materiale i midten. Spunbond-lagene fungerer som en blød og stærk beskyttelse mod stænk, mens lagene af smelteblæst materiale er et komplekst ikke-vævet mikrofibervæv med flere lag, som filtrerer tørre partikler væk. Det ikke-vævede materiale er blødt, åndbart og meget let. Det gør det lettere at afgive kropsvarme og fugtighed, hvilket øger komforten og forbedrer produktiviteten på arbejdspladsen. Har antistatisk ydeevne i henhold til EN 1149 for at minimere afladninger og risiko for gnister og antændelse. 3M beskyttelsesdragt 4520 er særlig velegnet til partikelbaserede anvendelsesformål, såsom farmaceutisk produktion og håndtering af giftige pulvere.

Typiske Egenskaber

Resurser

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.


Lignende produkter

Beskyttelsesdragt-stil Med hætte
Størrelse X-Large
Produkttype Beskyttelsesdragt, Engangsbeskyttelsesdragt
Produktfarve Hvid
Materiale SMS-baseret

Lignende produkter