1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Tape
 4. Flexo klichemonteringstape
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Klichemonteringstape E1320H, Gul, 1372 mm x 23 m, 0.5 mm

3M™ Cushion-Mount™ Plus Klichemonteringstape E1320H, Gul, 1372 mm x 23 m, 0.5 mm

 • Varenummer E1320H1372
 • 3M ID 7000042370
 • UPC 50021200972916

Gul, flexo-plademonteringstape har luftudløsningsfunktion med høj pladesideadhæsion

Tykkelse på 0,51 mm

Mediumblød

Se flere detaljer

Har du brug for vores holdbare etiketmaterialer i en bestemt form eller størrelse for at passe til dit design?

Vi samarbejder med konvertere i verdensklasse, så du kan tilbyde dine slutkunder vores etiketmateriale til de fleste miljøer og med beskeder, der er skræddersyet til hver enkelt kundeanmodning.


Detaljer

Promoveret
 • Gul, flexo-plademonteringstape har luftudløsningsfunktion med høj pladesideadhæsion
 • Tykkelse på 0,51 mm
 • Mediumblød
 • Ensartet caliper-kontrol gør det muligt for printeren at bruge flere skumtætheder til et udskriftsjob for at optimere udskriftskvaliteten
 • Vores Easy Mount-liner har mikrokanaler på begge klæbende overflader. Det skraverede mønster tillader luft at slippe ud mellem tapen og cylinderen/muffen og mellem tapen og pladen. Produktiviteten øges, den samlede håndteringstid reduceres, og trykfejl undgås

Monter din fotopolymerplade til printcylindre med 3M™ Cushion-Mount™ Klichemonteringstape E1320H. Vores 0,51 mm gule, dobbeltcoatede skumtape har luftudløsningsfunktionen med høj pladesideadhæsion. Det bruges til højhastighedsudskrivning af kombinationsarbejde, når halvtoneområder overstiger faste stoffer.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plademonteringstape E1320H med klæbemiddel til let montering og højere pladesider er beregnet til montering af flexografiske trykplader på cylindre eller muffer. Det giver høj kvalitet ved højhastighedsudskrivning af kombinationsarbejde, når halvtoneområder overstiger ensfarvede områder. Vores Easy Mount-liner skaber mikrokanaler i begge klæbende overflader. Det skraverede mønster skaber et kontinuerligt og permanent netværk af mikrokanaler i klæbemidlet, så luft kan slippe ud mellem tapen og cylinderen/muffen og mellem tapen og pladen. Klæbemidlet på den forede side (pladesiden) af tapen er designet til montering af fotopolymerplader og har fremragende holdekraft på tryk og ren pladefjernelse ved afmontering. Klæbemidlet på den ikke-forede side (cylindersiden) af tapen er designet til montering på flexografiske trykcylindre eller -muffer, hvilket giver nem påføring ved montering og ren aftagelighed under afmontering.

Typiske Egenskaber

Resurser

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.