1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Tape
 4. Flexo klichemonteringstape
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Klichemonteringstape E1520H, Lilla, 457 mm x 23 m, 0.5 mm

3M™ Cushion-Mount™ Klichemonteringstape E1520H, Lilla, 457 mm x 23 m, 0.5 mm

3M-id 7000042386UPC 50051115251066
 • Lilla, flexo plademonteringstape har luftudløserfunktion med høj pladesideadhæsion
 • Tykkelse på 0,51 mm
 • Medium
 • Ensartet caliper-kontrol gør det muligt for printeren at bruge flere skumtætheder til et udskriftsjob for at optimere udskriftskvaliteten
 Mere
Se alle detajler

Har du brug for vores holdbare etiketmaterialer i en bestemt form eller størrelse for at passe til dit design?

Vi samarbejder med konvertere i verdensklasse, så du kan tilbyde dine slutkunder vores etiketmateriale til de fleste miljøer og med beskeder, der er skræddersyet til hver enkelt kundeanmodning.


Specifikationer
Generel længde (metrisk)
23 m
Klæbemiddelstype
Differentialakrylat
Kompositærmer
Ja
Luftfrigivelse
Ja
Mærke
Cushion-Mount™
Påføringstykkelse (metrisk)
0,5 mm
Primær liner
Polycoatet polyester
Primær linertykkelse (metrisk)
0,11 mm
Print kvalitet (serier)
15 Series
Produktfarve
Lilla
Rygmateriale
Polyethylenskum
Samlet bredde (metrisk standard)
457 mm
Samlet tapetykkelse uden liner (metrisk)
0,56 mm
Trykkvalitet
Kombinationstryk – medium
Tykkelse på rygmateriale (metrisk)
0,559 mm
Urethan-ærmer
Ja
Detaljer
 • Lilla, flexo plademonteringstape har luftudløserfunktion med høj pladesideadhæsion
 • Tykkelse på 0,51 mm
 • Medium
 • Ensartet caliper-kontrol gør det muligt for printeren at bruge flere skumtætheder til et udskriftsjob for at optimere udskriftskvaliteten
 • Vores Easy Mount-liner har mikrokanaler på begge klæbende overflader. Det skraverede mønster tillader luft at slippe ud mellem tapen og cylinderen/muffen og mellem tapen og pladen. Produktiviteten øges, den samlede håndteringstid reduceres, og trykfejl undgås

Monter din fotopolymerplade til printcylindre med 3M™ Cushion-Mount™ Klichemonteringstape E1520H. Vores 0,51 mm lilla, dobbeltcoatede skumtape har luftudløsningsfunktionen med høj pladesideadhæsion. Det bruges til højhastighedsudskrivning med fine skrifttyper og udvidet farveskala.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plademonteringstape E1520H med klæbemiddel til let montering og højere pladesider er beregnet til montering af flexografiske trykplader på cylindre eller muffer. Det giver høj kvalitet til højhastighedsudskrivning med fine skrifttyper og udvidet farveskala. Vores Easy Mount-liner skaber mikrokanaler i begge klæbende overflader. Det skraverede mønster skaber et kontinuerligt og permanent netværk af mikrokanaler i klæbemidlet, så luft kan slippe ud mellem tapen og cylinderen/muffen og mellem tapen og pladen. Klæbemidlet på den forede side (pladesiden) af tapen er designet til montering af fotopolymerplader og har fremragende holdekraft på tryk og ren pladefjernelse ved afmontering. Klæbemidlet på den ikke-forede side (cylindersiden) af tapen er designet til montering på flexografiske trykcylindre eller -muffer, hvilket giver nem påføring ved montering og ren aftagelighed under afmontering.

Kontakt os

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.