3M™ Dry-Sponge BP133ES, 100/æske

 • 3M ID 7000042938
 • UPC 50707387581256

3,8 x 7,6 cm tør svamp kan bruges med et bredt spektrum af buffere og opformeringsmedier samt i tørre miljøer

Praktisk indpakning minimerer håndtering og forberedelse og reducerer affald.

Biocidfri svamp påvirker ikke organismens levedygtighed

Se flere detaljer

Detaljer

Promoveret
 • 3,8 x 7,6 cm tør svamp kan bruges med et bredt spektrum af buffere og opformeringsmedier samt i tørre miljøer
 • Praktisk indpakning minimerer håndtering og forberedelse og reducerer affald
 • Biocidfri svamp påvirker ikke organismens levedygtighed
 • 12,7 x 22,9 cm prøvepose med tekstfelt medfølger, for sikker og enkel transport til laboratoriet
 • Steriliseret med gammastråling for at sikre aseptiske forhold

3M™ Dry-Sponge er en biocidfri cellulosesvamp i en prøvepose med teskstfelt.

Cellulose er et ideelt prøvemateriale til monitorering og påvisning af fødevarebårne patogener, og opfylder specifikationerne for prøvetaging ud fra reglene og forskriftene i fødevaredirektivet/Rules and Regulations of the Federal Register (Vol 61, No. 144, 1996). Svampen er holdbar og biocidfri, og påvirker ikke organismenes levedygtighed. Den er sterilisert med gammastråling som giver lang holdbarhed. Denne tørre svamp kan bruges til mange typer egenproduceret eller færdigblandede buffere og fortyndingsvæsker, når der er behov for analysering. Den er egnet til brug i tørre anlæg, hvor tør prøveopsamling er nødvendig. Cellulosematerialet er effektivt til at opsamle partikler ved prøvetagning i tørre miljøer. 3M™ Sponge-Stick indeholder også en 3M™ prøvepose som rummer 18 oz/0.53 L, så svampen kan fragtes sikkert til laboratoriet. Produktet er laget i USA med materialer hentet globalt, og er ISO 9001:2008 sertifisert for kvalitetssikring. Kun beregnet til laboratoriebruk. Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) er det mest anerkendte kvalitetssikrings program for fødevareindustrier i hele verden. Prøvetagningsproduktet fra 3M er en meget vigtig del i analysen for at identificere potentielle fødevarebårne risici. Transportvenlige, stabile opformeringsmedier, svaber og svamper, som er enkle at håndtere, og udviklet til at teste et bredt spekter af potentielle risici og leverer meget nøjagtige resultater. Prøvetagningsprodukterne er konstrueret for at man sikkert kan opsamle, håndtere og sikre indholdet fra prøvetagningsstedet til laboratoriet, uden at det lækker eller bliver ødelagt.

Specifikationer

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.