1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Tape
 4. Afdæknings - og papirtape
 5. Afdækningspapir
 6. 3M™ Papir Anti Gnist, 61 cm x 45,7 m, 2 stk/krt, 05916

3M™ Papir Anti Gnist, 61 cm x 45,7 m, 2 stk/krt, 05916

 • Varenummer 05916
 • 3M ID 7000045694
 • UPC 00051131059160,50051131059165

Afbøjningspapiret beskytter lodrette overflader mod gnister og sprøjt

Anbefales på steder, hvor der udføres svejsnings- eller slibningsopgaver

Selvklæbende bagside gør det nemt at montere

Se flere detaljer

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
 • Afbøjningspapiret beskytter lodrette overflader mod gnister og sprøjt
 • Anbefales på steder, hvor der udføres svejsnings- eller slibningsopgaver
 • Selvklæbende bagside gør det nemt at montere
 • Kan flyttes i forbindelse med justeringer eller gentagen brug
 • Nem at tilpasse til reparationens størrelse

3M™ Svejsepapir beskytter lodrette overflader mod skader fra sprøjt fra svejsning og gnister fra slibning. Vores flammehæmmende papir leveres med selvklæbende bagside, så det er nemt at lægge på lodrette overflader. Den selvklæbende bagside gør det nemt at flytte papiret til afbøjning af gnister, efterhånden som behovet på arbejdspladsen skifter.

3M™ Svejsepapir beskytter lodrette overflader mod gnister og sprøjt, der flyver ud i forbindelse med svejsning eller slibning. Vores flammehæmmende papir leveres med selvklæbende bagside, så det er nemt at lægge på lodrette overflader. Den selvklæbende overflade gør det nemt at placere og fjerne papiret efter behov. Det samme papir kan placeres mange gange i takt med, at behovet skifter under et projekt. Vores afbøjningspapir anbefales til beskyttelse af glas på biler, malede metalpaneler, lampearmaturer på biler og mange andre lodrette overflader. Vi anbefaler at bruge papiret til at mindske behovet for udskiftninger af dele på biler på grund af sprøjt og gnister. Papiret kan skæres til, så det passer til bestemte reparationer. *Bemærk: Produktet er ikke beregnet til montering på vandrette overflader, f.eks. lofter, bagsmæk, motorhjelme, tæpper på gulvpaneler. Det er ikke designet til at forhindre varmeoverførsel fra gnister eller sprøjt, som papiret kan håndtere på én placering. De vil brænde igennem. Det anbefales at bruge Effektiv 3M™ Svejseafdækning (PN 05919) til vandrette overflader eller områder, hvor gnister får lov til at sidde, indtil de er kølet ned. Gnister, som bliver siddende på vandrette overflader, kan resultere i forbrænding eller skader på det afdækkede område.

Relaterede produkter

Applikation Klargøring til svejsning, Svejsning, Slibning af svejsninger, Overfladebeskyttelse
Brands 3M™
Generel længde (metrisk) 45.7 m
Produktfarve Brun
Samlet bredde (metrisk standard) 609 mm

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.