3M™ Swab-Sampler med 10 ml Letheen-bouillon RS96010LET, 100 pr. kasse

 • 3M ID 7000053817
 • UPC 00707387581107

Forprogrammeret til at udføre de mest almindelige fortyndinger på 3M™ Petrifilm™-plader

Lette og ergonomiske

Det praktiske design hjælper med at forbedre ensartetheden i prøvetagningen fra teknologi til teknologi og fra anlæg til anlæg.

Se flere detaljer

Detaljer

Promoveret
 • Forprogrammeret til at udføre de mest almindelige fortyndinger på 3M™ Petrifilm™-plader
 • Lette og ergonomiske
 • Det praktiske design hjælper med at forbedre ensartetheden i prøvetagningen fra teknologi til teknologi og fra anlæg til anlæg
 • Flaskerne har masser af frirum til tilføjelse og vortexblanding af prøver
 • Komplet svaberpind og hætteglas, som sikrer større produktivitet og effektivitet

3M™ elektronisk pipette II kombinerer effektivitet, alsidighed og præcision i et simpelt, men samtidig sofistikeret værktøj.

Prøveindsamling er let med den medfølgende svaberpind. Hætteglasset har masser af frirum til at tilføje prøver og til vortexblanding for at frigøre organismer fra svaberpinden. Denne prøvetagningsenhed bliver dekontamineret via gammabestråling, som sikrer lang produktlevetid. 3M Swab-Sampler er fremstillet i USA og er ISO 9001:2008-certificeret for kvalitetssikring. Den er kun beregnet til laboratoriebrug. HACCP-fremgangsmåden (Hazard Analysis Critical Control Point) er den mest almindeligt accepterede administrationsprotokol for fødevaresikkerhed på verdensplan. Prøvetagningsprodukter fra 3M er en meget vigtig del af denne fremgangsmåde til identifikation af potentielle fødevarebårne farer og udpege, hvor de befinder sig. Bærbarhed, stabile tilsætningsmedier samt svaberpinde og svampe, der er nemme at håndtere, er designet til at teste for en lang række potentielle farer og give ekstremt præcise resultater. De er udviklet til at indsamle, opbevare og fastholde indhold på en sikker måde fra indsamlingsstedet til laboratoriet uden at spilde eller kompromittere prøven. Det primære anvendelsesformål for Letheen-bouillon er at neutralisere baktericidvirkningen i kvaternære ammoniumforbindelser og fastsættelse af fenolkoefficienten i kationiske tensider i henhold til anbefalingen i de officielle analysemetoder fra AOAC (Association of Official Analytical Chemists). Letheen-bouillon bruges også i forbindelse med hygiejneopsugningsprocedurer, hvor det er nødvendigt at neutralisere kvaternære ammoniumforbindelser.

Specifikationer

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.