1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Lab-tilbehør og -testudstyr
 4. Prøvetagningsudstyr
 5. Svaberpinde til prøvetagning
 6. 3M™ Swab-Sampler med 10 ml neutraliserende buffer RS96010NB, 100 pr. kasse

3M™ Swab-Sampler med 10 ml neutraliserende buffer RS96010NB, 100 pr. kasse

 • 3M ID 7000053818
 • UPC 00707387581114,50707387581119

Hætteglasset er fyldt med neutraliserende buffer og er klar til brug til miljøprøvetagning.

Svaberpinden kan nå ind i hjørner og svært tilgængelige områder, hvilket sikrer større præcision.

Det praktiske design hjælper med at forbedre ensartetheden i prøvetagningen fra teknologi til teknologi og fra anlæg til anlæg.

Se flere detaljer

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
 • Hætteglasset er fyldt med neutraliserende buffer og er klar til brug til miljøprøvetagning
 • Svaberpinden kan nå ind i hjørner og svært tilgængelige områder, hvilket sikrer større præcision
 • Det praktiske design hjælper med at forbedre ensartetheden i prøvetagningen fra teknologi til teknologi og fra anlæg til anlæg
 • Flaskerne har masser af frirum til tilføjelse og vortexblanding af prøver
 • Komplet svaberpind og hætteglas, som sikrer større produktivitet og effektivitet

3M™ Swab-Sampler med 10 ml neutraliserende buffer er en praktisk og hurtig prøvetagningsenhed til miljøprøvetagning og test på små overfladeområder.

Prøveindsamling er let med den medfølgende svaberpind, og hætteglasset har masser af frirum til at tilføje prøver og til vortexblanding for at frigøre organismer fra svaberpinden. Denne prøvetagningsenhed bliver dekontamineret via gammabestråling, som sikrer lang produktlevetid. 3M Swab-Sampler er fremstillet i USA og er ISO 9001:2008-certificeret for kvalitetssikring. Den er kun beregnet til laboratoriebrug. HACCP-fremgangsmåden (Hazard Analysis Critical Control Point) er den mest almindeligt accepterede administrationsprotokol for fødevaresikkerhed på verdensplan. Prøvetagningsprodukter fra 3M er en meget vigtig del af denne fremgangsmåde til identifikation af potentielle fødevarebårne farer og udpege, hvor de befinder sig. Bærbarhed, stabile tilsætningsmedier samt svaberpinde og svampe, der er nemme at håndtere, er designet til at teste for en lang række potentielle farer og give ekstremt præcise resultater. De er udviklet til at indsamle, opbevare og fastholde indhold på en sikker måde fra indsamlingsstedet til laboratoriet uden at spilde eller kompromittere prøven. Brug af neutraliserende buffer anbefales ved overfladetest for at finde mikroorganismer, der kan opstå på mejeri- og fødevareudstyr, som er desinficeret med klor eller kvaternære ammoniumforbindelser. Den kan gøre den baktericide og bakteriostatiske effekt i klor og kvaternære ammoniumforbindelser inaktiv. Det er meget vigtigt at neutralisere disse kemikalier for at kunne detektere tilstedeværelsen af potentielt skadelige mikroorganismer præcist. Det anbefales at bruge neutraliserende buffer ved standardmetoder til mikrobiologisk undersøgelse af overflader for at teste mejeriprodukter og fødevarer, og det anbefales også til fordøjelse og dekontaminering af mykobakterieprøver.

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M