1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Lab-tilbehør og -testudstyr
 4. Folie og dehydrerede medier
 5. Flasker med klargjorte medier
 6. 3M™ fortyndingsflaske med vippelåg og 90 ml bufferet peptonvandbouillon FTBPW9066, 60 pr. kasse

3M™ fortyndingsflaske med vippelåg og 90 ml bufferet peptonvandbouillon FTBPW9066, 60 pr. kasse

3M-id 7100156118UPC 50707387785333
 • Låget med hængsel kan åbnes med én hånd og forbliver åbent, så det er nemt at tilføje prøver.
 • Bufferet peptonvandbouillon er klar til brug uden yderligere opblanding.
 • Der er rigeligt frirum og en stor flaskeåbning, så det er nemt at tilføje prøver.
 Mere
Se alle detajler
Specifikationer
Brand
3M™
Manufacturing Segment
Miljøovervågning, Hæng op, Test af emballering og opbevaring, Efter afkøling, Før afkøling, Modtagelse af råmælk, Færdigretter, Klar-til-spise
Medietype
Bufferet peptonvandbouillon
Testtype
Miljø, Mad og drikkevarer
Volumen (meter)
90 mL
Detaljer
 • Låget med hængsel kan åbnes med én hånd og forbliver åbent, så det er nemt at tilføje prøver.
 • Bufferet peptonvandbouillon er klar til brug uden yderligere opblanding.
 • Der er rigeligt frirum og en stor flaskeåbning, så det er nemt at tilføje prøver.

3M™ fortyndingsflaske med vippelåg med 90 ml bufferet peptonvandbouillon er en lækageresistent plastikcylinder med et vippelåg, der kan lukkes tæt til for at sørge for sikker forsendelse og håndtering.

Den bufferede peptonvandbouillon er klar til brug og er et ideelt fortyndingsmiddel til fødevare-, drikkevare- og miljøprøver. Opløsningen bliver dekontamineret via gammabestråling, som sikrer lang produktlevetid. Den praktiske vippefunktion giver en hurtig, nem og pålidelig flaske til behandling af prøver. Vippelåg kan åbnes med én hånd, og låget med hængsel forbliver åbent, så det er nemt at tilføje prøver. Fyldningsvolumenen på 90 ml og vippelåget, der er nemt at åbne og lækageresistent, er ideelle til indsamling, tilføjelse og sikker forsendelse af prøver. Det praktiske låg med hængsel forbliver åbent, så det er nemt at tilføje prøver, og flaskeåbningen på 45 mm gør det nemt at pipettere ind og ud af flasken. Hver flaske er udstyret med en integritetsforsegling, der garanterer, at flasken ikke har været åbnet før. Dette produkt er fremstillet i USA og er ISO 9001:2008-certificeret for kvalitetssikring. Den er kun beregnet til laboratoriebrug. Bufferet peptonvandbouillon bruges som fortyndingsmiddel eller til ikke-selektiv berigelse af mikroorganismer som f.eks. Salmonella-arter eller E. coli fra fødevarer og miljøprøver inden selektiv berigelse og isolering. Mikroorganismer, der muligvis findes i en fødevare, kan skades subletalt ved hjælp af fødevareforarbejdningsteknikker og kan muligvis ikke genoprettes ved hjælp af direkte selektionsteknikker. Bufferet peptonvandbouillon fremmer genoprettelsen af de mikroorganismer, der kan være skadede.