3M™ Protein Plus overfladetest, 50 prøver, PRO50

 • 3M ID 7000086286
 • UPC 04054596181373

Hjælper med at reducere risikoen for, at der opstår problemer med fødevaresikkerheden.

Detekterer helt ned til 50 µg protein på overflader og i en opløsning.

Test med henblik på at påvise tilstedeværelsen af proteiner for at kontrollere rengøringens effektivitet.

Se flere detaljer
Ofte besøgte ressourcer
Sikkerhedsdatablad (PDF, 0B)

Detaljer

Promoveret
 • Hjælper med at reducere risikoen for, at der opstår problemer med fødevaresikkerheden
 • Detekterer helt ned til 50 µg protein på overflader og i en opløsning
 • Test med henblik på at påvise tilstedeværelsen af proteiner for at kontrollere rengøringens effektivitet

3M™ Clean-Trace™ Surface Protein Plus Test Swab PRO100 er en enkel, hurtig og pålidelig metode til at kontrollere, om proteinrester er blevet fjernet efter rengøring, ligesom det er muligt at identificere kontaminering hurtigt.

Dette følsomme værktøj detekterer helt ned til 50 µg protein på overflader. En hurtig og enkel visuel aflæsning af en farveændring angiver tilstedeværelsen af registrerbare proteinniveauer, og de hurtige resultater giver mulighed for at iværksætte korrigerende handlinger. 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein Plus Test Swab PRO100 kan integreres i et hvilket som helst hygiejnestyringsprogram, hvor risikoområder kan monitoreres effektivt med henblik på at vurdere rengøringens effektivitet. Som en ekstra fordel kan den hjælpe med at reducere risikoen for biologisk kontaminering, hvor madrester på overflader potentielt kan give næring til, at fordærvende eller patogene bakterier kan trives. Denne enhed er nem at bruge og kræver minimal træning. Kun beregnet til industriel brug. Go Beyond Safe: Ved at monitorere effektiviteten af rengøring i kritiske områder kan du hjælpe med at reducere risikoen for, at der opstår problemer med fødevaresikkerheden. Med 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein Plus Test Swab PRO100 er det helt enkelt at monitorere for kontaminering på overflader og i svært tilgængelige områder med resultater på 10 minutter. Den hurtige detektion og bekræftelse sikrer, at der kan iværksættes korrigerende handlinger. En visuel aflæsning af en farveændring angiver renlighedsniveauet ved at detektere helt ned til 50 µg protein. Der er ikke brug for nogen instrumenter for at fortolke prøveresultaterne. Dette produkt kan bruges med minimal træning, og det er nemt at integrere produktet i virksomhedens HACCP-programmer med henblik på at monitorere rengøringseffektiviteten. Derudover kan dets brugervenlighed, den pålidelige detektion samt hurtige og synlige resultater hjælpe med at sikre, at personalet bliver klar over, hvor vigtigt det er at gøre ordentligt rent."

Specifikationer

Resurser

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.