3M™ Clean-Trace™ ATP Protein Plus svaber til overfladekontrol MPR050, 50/æske

 • 3M ID 7000086287
 • UPC 04054596181380

Bidrager til at reducere risikoen for brud på fødevaresikkerheden.

Påviser så lidt som 50µg protein på overflader og i opløsninger.

Tester tilstedeværelsen af proteiner for at verificere effektiviteten af rengøring.

Se flere detaljer
Ofte besøgte ressourcer
Sikkerhedsdatablad (PDF, 0B)

Detaljer

Promoveret
 • Bidrager til at reducere risikoen for brud på fødevaresikkerheden
 • Påviser så lidt som 50µg protein på overflader og i opløsninger
 • Tester tilstedeværelsen af proteiner for at verificere effektiviteten af rengøring
 • Visuel aflæsning af farveændring indikerer målbare niveauer af protein
 • Hurtige resultater muliggør umiddelbare korrigerende tiltag

3M™ Clean-Trace™ Protein Plus Test Svaber MPRO50 til overflader er en enkel, hurtig og pålidelig metode til at påvise proteinrester på rengjorte overflader og for hurtig påvisning af kontaminering.

Dette følsomme værktøj påviser så lidt som 50 µg protein på overflader. En hurtig, enkel at læse farveforandring viser om der er målbare niveauer af protein tilstede. Det hurtige resultatet tillader korrigerende tiltag umiddelbart. 3M™ Clean-Trace™ Protein plus testsvabre for overflader PRO50 kan integreres i ethvert styringsprogram for hygiejne, så udsatte områder effektivt kan overvåges. Svabrene sørger også for at reducere risikoen af biologisk forurening på overflader da madrester potentielt giver næring til skadelige eller patogene bakterier. Kun beregnet til industriel brug. Øg sikkerheden: Overvågning af effektiviteten af rengøring i kritiske områder, reducerer risikoen for en fødevare skandale. Med 3M™ Clean-Trace™ Protein plus swab til overflader PRO50, er det enkelt at overvåge forurening på overflader, og i områder det er vanskelig at nå, i løbet af 10 minutter. Hurtig påvisning og konfirmation tillader korrigerende tiltag umiddelbart. En visuel aflæsning af farveændring viser graden af renhed for så lidt som 50 µg protein. Ingen instrumentering er nødvendig for at tolke prøveresultaterne. Produktet kan bruges med minimal træning, og kan let integreres med HACCP programmer til at overvåge effektiviteten af rengøringen. Med sin brugervenlighed, pålidelige påvisning og de hurtige visuelle resultateter viser den personalet vigtigheden af rengøring.

Specifikationer

Resurser

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.