1. Danmark
  2. Alle 3M-produkter
  3. Tape
  4. Sammenføjnings-, monterings- og limoverføringstape
  5. Limoverføringstape
  6. 3M™ Lamineringsklæbestof Y9417, Klar, 19 mm x 55 m, 0.05 mm

3M™ Lamineringsklæbestof Y9417, Klar, 19 mm x 55 m, 0.05 mm

  • 3M ID 7000116583
  • UPC 05900422018179,05010027102521

Rulleskift ved høj hastighed på de fleste papirtyper som f.eks. avispapir, belagt papir eller bølget papir.

Splejsning af folie, film og stof. Fastklæbning af mærkater eller anvisninger på flasker. Lamineringsklæbestof til skum og fotos. Fastklæbning af metal eller navneskilte af plast. Kernestart.

Fastgørelse af reklamegenstande, plakater osv. Fastgørelse af gummi- eller fotopolymertrykplader. Genlukkelige plastikposer. Diverse sammenføjnings- og sammenklæbningsopgaver, hvor der er brug for høj indledende klæbestyrke, let aftagelig liner og et tyndt medie med lang klæbetid.

Se flere detaljer

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
  • Rulleskift ved høj hastighed på de fleste papirtyper som f.eks. avispapir, belagt papir eller bølget papir
  • Splejsning af folie, film og stof. Fastklæbning af mærkater eller anvisninger på flasker. Lamineringsklæbestof til skum og fotos. Fastklæbning af metal eller navneskilte af plast. Kernestart
  • Fastgørelse af reklamegenstande, plakater osv. Fastgørelse af gummi- eller fotopolymertrykplader. Genlukkelige plastikposer. Diverse sammenføjnings- og sammenklæbningsopgaver, hvor der er brug for høj indledende klæbestyrke, let aftagelig liner og et tyndt medie med lang klæbetid

3M 9417 er permanent klæbestof på den måde, at det ikke nedbrydes, når det er klemt inde mellem to uigennemtrængelige overflader ved normal brug. 9417 er velegnet til sammenføjning af en lang række ensartede eller forskellige materialer, såsom metal, glas, træ, papir, maling og mange plasttyper.

Dette klæbestof trænger ikke ind i de fleste papirtyper, hvilket minimerer den mulige misfarvning af virksomhedsformularer, plakater osv.