1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Personlige værnemidler
 4. Dragter og arbejdsbeklædning
 5. Reflekterende tekstiler
 6. 3M™ Scotchlite™ tekstilr+C14:C48efleks påsyning IW, 9920, sølv, 914,4 mm x 50 m

3M™ Scotchlite™ tekstilr+C14:C48efleks påsyning IW, 9920, sølv, 914,4 mm x 50 m

 • 3M-produktnummer 9920
 • 3M ID 7000116864
 • UPC 50051131887126

Reflekterende vævet materiale er med til at forbedre brugerens synlighed om natten og ved svag belysning

Meget god vaskbarhed i forbindelse med industrivask med tørring i en tørretumbler

Kan bruges på sarte tekstiler, der kun kan renses

Se flere detaljer

Detaljer

Promoveret
 • Reflekterende vævet materiale er med til at forbedre brugerens synlighed om natten og ved svag belysning
 • Meget god vaskbarhed i forbindelse med industrivask med tørring i en tørretumbler
 • Kan bruges på sarte tekstiler, der kun kan renses
 • OEKO-TEX certificeret

3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale 9920 i sølv med høje refleksionsværdier til tøj, som kræver høj synlighed, f.eks. arbejdsbeklædning, der bliver vasket industrielt og tørret i en tørretumbler.

3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale 9920 i sølv hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning. Velegnet til tøj, som kræver høj synlighed, f.eks. arbejdsbeklædning, der vaskes industrielt. Materialet skinner hvidt, når det lyses op, selv når brugeren er i vejsiden. Det består af reflekterende glasperler, der er fastgjort til et slidstærkt stof i 100% polyester med et særligt bindingssystem. 3M's reflekterende materiale overholder kravene i ISO 20471, men overgår uden problemer minimums refleksionsværdier, der kræves på det højeste ydelsesniveau, hvilket forbedrer brugernes synlighed markant. Rigtig god kvalitet ved brug på arbejdsbeklædning, som vaskes derhjemme. Det reflekterende materiale 9920 med stor slidstyrke og holdbarhed kan meget nemt vaskes ved 60 °C derhjemme (50 omgange i henhold til ISO 20471). Selv når materialet bliver vasket industrielt og tørret i en tørretumbler, er materialet meget modstandsdygtigt over for vaske og kemikalier samt over for slid. Selv efter 40 vaske i overensstemmelse med vedligeholdelsesvejledningen overgår det minimums refleksionsværdierne i ISO 20471. Derfor er det også muligt at foretage rensning (30 omgange i henhold til ISO 3175). Selve materialet kan bruges på sarte tekstiler. Hvad angår hårdføre tekstiler, kan brugeren vælge hvilken som helst form for vedligeholdelse. En anden fordel: Materialet fås i forskellige bredder og kan påtrykkes, broderes på, indgraveres eller bruges til rør- eller stansningsdele. Det betyder, at det er nemt at implementere individuelle designs. Derudover er materialets reflekterende egenskaber uafhængige af tøjets struktur og fungerer godt, selv når det bliver vådt. Selv i dårligt vejr sikrer det høj synlighed fra mange vinkler. 3M's patenterede glasperleteknologi sikrer et meget tekstilagtigt udseende, som gør stoffet fleksibelt og lyst, og som giver brugeren en høj grad af komfort. Et plus med hensyn til sikkerheden: Materialet er OEKO-TEX-certificeret og indeholder ingen stoffer, der irriterer huden. Varemærket 3M™ Scotchlite™ er kendt for sin høje kvalitet. 3M er på verdensplan en af de førende leverandører af reflekterende materialer og tilbyder en omfattende ekspertise og en bred vifte af personlige værnemidler. Nogle af de tjenester, der leveres af denne multiteknologiske virksomhed, omfatter bl.a. support fra specialister med ideer til designudvikling og identifikation af kvalificerede partnere.

Typiske Egenskaber

Resurser

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M