3M™ Scotchlite™ reflekterende vævet materiale 8912, sølv – 1270 mm x 50 m

 • 3M-produktnummer 8912
 • 3M ID 7000116874
 • UPC 00051141558370

Reflekterende vævet materiale er med til at forbedre brugerens synlighed om natten og ved svag belysning

Kan vaskes ved 60 °C

Høj grad af designfrihed via enkle former og en individuel finish

Se flere detaljer
Ofte besøgte ressourcer
Teknisk datablad (PDF, 371KB)

Detaljer

Promoveret
 • Reflekterende vævet materiale er med til at forbedre brugerens synlighed om natten og ved svag belysning
 • Kan vaskes ved 60 °C
 • Høj grad af designfrihed via enkle former og en individuel finish
 • OEKO-TEX certificeret

3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale 8912 i sølv med høje refleksionsværdier til veste som kræver høj synlighed, arbejdsbeklædning, der udsættes for mindre slitage, samt fritidstøj og tilbehør.

3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale 8912 i sølv til tøj, som kræver høj synlighed, f.eks. arbejdsbeklædning, og udsættes for mindre slitage, fritidstøj og tilbehør. Hjælper med at forbedre brugerens synlighed om natten eller ved svag belysning. Materialet skinner hvidt, når det lyses op, selv når brugeren er i vejsiden. Det består af reflekterende glasperler, der klæbes fast på et slidstærkt materiale (65% polyester/35% bomuld). 3M's reflekterende materiale overholder kravene i ISO 20471 og overgår uden problemer minimums refleksionsværdierne, hvilket forbedrer brugernes synlighed markant. Giver god værdi for pengene på tøj, som kræver høj synlighed og til arbejdsbrug, der kræver en bedre holdbarhed, når det vaskes derhjemme. Det reflekterende materiale 8912 kan nemt vaskes derhjemme ved op til 60 °C (60 omgange i henhold til ISO 20471). En anden fordel: Materialet fås i forskellige bredder og kan påtrykkes, broderes på, indgraveres eller bruges til rør- eller stansningsdele. Det betyder, at det er nemt at implementere individuelle designs. Derudover er materialets reflekterende egenskaber uafhængige af tøjets struktur og fungerer godt, selv når det bliver vådt. Selv i dårligt vejr sikrer det høj synlighed fra mange vinkler. 3M's patenterede glasperleteknologi sikrer også et meget tekstilagtigt udseende, som gør stoffet fleksibelt og lyst, og som giver brugeren en høj grad af komfort. Materialet er blødt at røre ved og behageligt at have på. Et plus med hensyn til sikkerheden: Materialet er OEKO-TEX-certificeret og indeholder ingen stoffer, der irriterer huden. Varemærket 3M™ Scotchlite™ er kendt for sin høje kvalitet. 3M er på verdensplan en af de førende leverandører af reflekterende materialer og tilbyder en omfattende ekspertise og en bred vifte af personlige værnemidler. Nogle af de tjenester, der leveres af denne multiteknologiske virksomhed, omfatter bl.a. support fra specialister med ideer til designudvikling og identifikation af kvalificerede partnere.

Typiske Egenskaber

Resurser

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.