1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Lab-tilbehør og -testudstyr
 4. Indikatorer for varmeeksponering
 5. 3M™ Freeze Watch™ indikator 9800FW, -4 °C/25 °F, 400 pr. kasse

3M™ Freeze Watch™ indikator 9800FW, -4 °C/25 °F, 400 pr. kasse

 • 3M ID 7100001391
 • UPC 50021200311654,00021200311659,00707387498719

Billig løsning til monitorering af produkteksponering over for temperaturer under frysepunktet.

Selvklæbende bagside til udvendig montering på emballage.

Visuelle resultater, der er nemme at fortolke.

Se flere detaljer

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
 • Billig løsning til monitorering af produkteksponering over for temperaturer under frysepunktet
 • Selvklæbende bagside til udvendig montering på emballage
 • Visuelle resultater, der er nemme at fortolke
 • En aktiveringstemperatur på -4 °C/25 °F er med til at sikre korrekt transport af kuldefølsomme varer

3M™ Freeze Watch™ indikator 9800FW består af en meget følsom indikationsvæske i en specialdesignet ampul med henblik på at monitorere temperaturfølsomme produkters eksponering for temperaturer under frysepunktet.

Ampullen revner, når den udsættes for temperaturer på -4 °C/25 °F eller derunder, så det bagvedliggende papir bliver plettet for at indikere, at produktet er blevet udsat for en uacceptabel temperatur. Når 3M™ Freeze Watch™ indikator 9800FW placeres direkte på sekundær transportemballage med temperaturfølsomme produkter under forsendelse og opbevaring, giver det en pålidelig indikation af temperatureksponeringen. Det trykfølsomme klæbemateriale sætter sig fast på stort set alle rene, tørre overflader og danner en stærk binding, der holder indikatoren sikkert på plads gennem hele transportprocessen. Disse indikatorer er ideelle til at monitorere produkter, der er sårbare over for skader, når de udsættes for temperaturer under frysepunktet under transport og opbevaring. På trods af gode procedurer til at pakke, certificere og sende kuldefølsomme varer på korrekt vis, er der ingen garanti for, at et produkt kan komme intakt gennem forsendelsessystemet. Når en pakke leveres fysisk intakt, er det stadig umuligt at vide, om indholdet er blevet udsat for kulde. Når alle emballeringskrav er overholdt, og alle sikkerhedsforanstaltninger er fulgt. giver 3M™ Freeze Watch™ indikatorer indholdet et vigtigt ekstra sikkerhedslag ved at vise en tydelig indikation af, om emballagen og indholdet er blevet udsat for temperaturer under frysepunktet. Denne billige indikator, der sættes på den udvendige side af beholderen, hjælper kurerfirmaet med hurtigt at identificere og håndtere emballagen i overensstemmelse med særlige forsendelsesanvisninger. Hvis emballagen bliver udsat for temperaturer under frysepunkter, giver den visuelle indikator modtageren tydelig besked om, at indholdet kan være beskadiget, på trods af emballagens fysiske tilstand.

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.