1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Lab-tilbehør og -testudstyr
 4. Prøvetagningsudstyr
 5. Svampe til prøvetagning
 6. 3M™ Sponge-Stick med 10 ml Letheen buljong SSL10LET, 100/æske

3M™ Sponge-Stick med 10 ml Letheen buljong SSL10LET, 100/æske

 • 3M ID 7100010357
 • UPC 00707387576424,30707387576425,50707387576429

Svamp monteret på et håndtag gør det enkelt at nå vanskeligt tilgængelige områder uden at berøre svampen.

Svaber monteret på et håndtag gør det enkelt at fjerne svampen fra håndtaget efter svabring.

Pakningen indeholder Sponge-Stick, prøvepose og handsker, klar-til-brug, minimerer håndtering og forberedelse og reducerer affald.

Se flere detaljer

Specifikationer

Detaljer

Promoveret
 • Svamp monteret på et håndtag gør det enkelt at nå vanskeligt tilgængelige områder uden at berøre svampen
 • Svaber monteret på et håndtag gør det enkelt at fjerne svampen fra håndtaget efter svabring
 • Pakningen indeholder Sponge-Stick, prøvepose og handsker, klar-til-brug, minimerer håndtering og forberedelse og reducerer affald
 • 3,8 x 7,6 cm biocidfri svamp påvirker ikke organismens levedygtighed
 • 15 x 28 cm prøvepose med 30oz/0.89 L kapacitet for sikker og enkel transport til laboratoriet

The 3M™ Sponge-Stick med 10 ml Letheen buljong i praktisk pakning for å minimere håndtering og forberedelse, og reduserer avfall.

En 3,8 x 7,6 cm biocid-fri cellulose svamp, fastgjort på enden af et håndtag og fugtet med Bufferet Peptonvand fortyndingsvæske, til prøvetagning. 3M™ Sponge-Stick er udformet til at der kan tages prøver uden at berøre indersiden af posen, således at prøven ikke kontamineres. Håndtaget gør det enklere at nå vanskeligt tilgængelige områder og muliggør prøvetagning uden at berøre svampen, hvilket gør den ideel til at nå rundt i afløb, rør og rundt udstyr. Håndtaget har også en tommelfingerstopper som gør at man ikke berører svampen. Når prøven er taget og svampen er placeret i prøveposen, knækkes svampen fri fra håndtaget for enkel håndtering og transport. Den fugtede svamp er holdbar, biocidfri og påvirker ikke organismernes levedygtighed. Cellulosematerialet er absorberende, og holder på prøven uden overflødige dryp. 3M™ Sponge-Stick indeholder også en 3M™ prøvepose som rummer 30 oz/0.89 L, så svampen kan fragtes sikkert til laboratoriet. Svampen er steriliseret med gammastråling for lang holdbarhed. Produktet er fremstillet i USA med materialer hentet globalt, og er ISO 9001:2008 sertificeret for kvalitetssikring. Kun beregnet til laboratoriebrug. Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) er det mest anerkendte kvalitetssikrings program for fødevareindustrier i hele verden. Prøvetagningsproduktet fra 3M er en meget vigtig del i analysen for at identificere potentielle fødevarebårne risici. Transportvenlige, stabile opformeringsmedier, svaber og svamper, som er enkle at håndtere, og udviklet til at teste et bredt spekter af potentielle risici og leverer meget nøjagtige resultater. Prøvetagningsprodukterne er konstrueret for at man sikkert kan opsamle, håndtere og sikre indholdet fra prøvetagningsstedet til laboratoriet, uden at det lækker eller bliver ødelagt. Letheen bouillon anvendes primært til at neutralisere den bakteriedræbende virkning fra de kvaternær ammoniumforbindelser, og for at bestemme phenol koefficienten af kationiske overfladeaktive stoffer, ved de officielle analysemetoder til Association of Official Analytical Chemists (AOAC). Letheen bouillon anvendes også opsamling af hygiejneprøver i miljøer hvor neutraliserende kvaternær ammoniumforbindelser er nødvendig.

Kontakt os.Vi er her for at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt til dit projekt? Kontakt os, hvis du har brug for råd om produkter, teknik eller applikationer, eller hvis du ønsker at samarbejde med en teknisk specialist fra 3M

Send en besked til os

Tak for din anmodning til 3M. De oplysninger, du giver på denne formular, vil blive brugt til at svare på din anmodning via e-mail eller telefon af en 3M repræsentant eller af en af ​​vores autoriserede forretningspartnere, med hvem vi muligvis deler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med 3M's privatlivspolitik.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send besked

Tak, fordi du kontaktede 3M

Vi har modtaget din besked og undersøger nu din forespørgsel
En af vores repræsentanter vil kontakte dig via telefon eller e-mail

An error occurred.