1. Danmark
 2. Alle 3M-produkter
 3. Lab-tilbehør og -testudstyr
 4. Folie og dehydrerede medier
 5. Flasker med klargjorte medier
 6. 3M™ Flip-Top Fortyndingsrør med 90 ml Butterfield`s Buffer FTBFD90, 60/æske

3M™ Flip-Top Fortyndingsrør med 90 ml Butterfield`s Buffer FTBFD90, 60/æske

3M-id 7100156119UPC 50707387785357
 • Hængslets låg kan åbnes med en hånd og holder sig åbent ved prøvetilsætning.
 • Butterfield's Buffer er klar-til-brug. Yderligere blanding er unødvendig.
 • Plastrørets brede åbning gør det enkelt at tilsætte prøven.
 • Lækagesikkert plastrør hindrer lækage under fragt.
 Mere
Se alle detajler
Specifikationer
Brand
3M™
Manufacturing Segment
Miljøovervågning, Hæng op, Test af emballering og opbevaring, Efter afkøling, Før afkøling, Modtagelse af råmælk, Færdigretter, Klar-til-spise
Medietype
Butterfield's buffer
Testtype
Miljø, Mad og drikkevarer
Volumen (meter)
90, 90 mL
Detaljer
 • Hængslets låg kan åbnes med en hånd og holder sig åbent ved prøvetilsætning.
 • Butterfield's Buffer er klar-til-brug. Yderligere blanding er unødvendig.
 • Plastrørets brede åbning gør det enkelt at tilsætte prøven.
 • Lækagesikkert plastrør hindrer lækage under fragt.
 • 2 års holdbarhed fra produktionsdato sikrer langsigtet planlægning.

3M™ Flip-Top fortyndingsrør med 90 ml Butterfield's Buffer er et lækagesikkert plastrør med et flip-låg der forsvarligt lukker, og sikrer transportering og håndtering.

Butterfield's Buffer er en ideel fortynningsvæske til analysering for mikroorganismer fra fødevare-, vand- og miljøprøver. Opløsningen er sterilisert med gammastråling for lang holdbarhed. Det praktiske flip-top design gør prøvetagningen hurtig, enkel og pålidelig. Flip-top låget kan åbnes med en hånd og er hængslet således at det holder sig åbent, for enkelt at kunne tilsætte prøven. 90 mL væske, sammen med at låget er let at åbne og lækagesikkert, gør dette produkt ideelt til at indsamle, tilsætte og fragte prøver sikkert. Det praktiske låg og den 45 mm brede åbning, gør det enkelt at pipettere til og fra plastrøret. Hvert rør er udstyret med en forsegling som garanterer at plastrøret ikke har været åbnet før. Produktet er fremstillet i USA og er ISO 9001:2008 sertificeret for kvalitetssikring. Kun beregnet til laboratoriebrug. Butterfield's Buffer bruges som en diluent til fremstilling af prøvefortyndinger af vand, mejeriprodukter, næringsmidler og lægemidler, før mikrobiologisk analysering. Den bruges også til at fortydne "vaskede" prøver af kvæg eller gris, til analysering for generisk e.coli. Sammensætningen er i efter standarden i "Kompendium af metoder for mikrobiologisk undersøgelse af næringsmidler". Den er også anbefalet, som en generel fortyndingsvæske i laboratorie procedurer, af Federal Drug Administration og i Bacteriological Analytical Manual/Bakteriologisk Analytisk Manual.