Få hjælp til forberedelserne hele næste studieår

Få hjælp til forberedelserne hele næste studieår

Følg med, når "The Nerdy Teacher" Nicolas Provenzanos kommer med idéer og råd om, hvordan elever kan blive bedre studerende hele året.


  • Studerende skal klare mere og mere hvert eneste år. Med stadig flere prøver er det vigtigt, at de studerende noterer alle de vigtige oplysninger fra klasseundervisningen ned, så de kan forberede sig til eksamen. En af de bedste måder til at forberede sig på eksamen er at have styr på sagerne og være godt organiseret. Herunder finder du nogle hurtige og enkle tip, som kan hjælpe studerende godt igennem eksamenerne.

  • Få styr på dine emner med Post-it® produkter

    1.  Post-it® Index pile er perfekte til at fremhæve vigtige oplysninger, som læreren forklarer for klassen. Du kan markere termer eller hele afsnit uden at afbryde dine notater i klassen. Du snupper bare en Post-it® Index pil, placerer den og vender tilbage til dine noter.
    2.  Post-it® Lined Notes er perfekte, når du har mere tid til at nedskrive detaljer og føje dem til dine noter eller din lærebog. De har lige den rette størrelse til markeringer i notesbogen eller lærebogen.
  • Du kan også flytte den til en anden side, hvis det er noget, der skal adresseres flere gange. Den kan bruges på mange forskellige måder, og det er vigtigt, når man tager noter.


  • Nicholas

    "The Nerdy Teacher" Nicholas Provenzano er en Google-certificeret lærer, som har fået stor ros for sine innovative og samarbejdsskabende teknikker i klasseværelset. Følg med i hans idéer på www.thenerdyteacher.com.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk