1. Post-it® Brand - Produkter, ideer, Programmer
 2. Ideer kan ændre verden med Post-it® Brand
 3. 4 tips from Post-it® Brand to help boost collaboration in any organization
Post-it® Brand - samarbejd med de rigtige værktøjer på de rigtige steder

Samarbejd med det rigtige værktøj på de rigtige steder

Nyttige tips fra ekspert i samarbejde og produktivitet Mike Vardy kan hjælpe enhver organisation med at strømline samarbejde og sikre, at de rigtige værktøjer er der, hvor medarbejderne har brug for dem. • Mike Vardy er ekspert i samarbejde, produktivitet og organisering. Mike er kendt som produktivitisten, og han er TEDx-hovedtaler, udgivet forfatter og podcastvært. Post-it® gik sammen med Mike for at tage hånd om de ændrende kontorområder i åbne miljøer hos Stitch Fix i San Francisco, hvor han arbejdede sammen med deres administrative team for skabe bedre adgang til de rigtige værktøjer og fremme samarbejdet blandt medarbejderne.

  Selvom de tips, som Mike indførte hos Stitch Fix, var særlige for deres udfordringer, så kan principperne tilpasses næsten alle situationer. Her fortæller Mike om sine bedste tips til samarbejde og de bedste værktøjer, som kan gøre dem til virkelighed i enhver organisation.

  Collaborate with the right tools - post it - dry erase surface

 • Gør samarbejde til omdrejningspunktet i et arbejdsområde

  Mike mener, at for at fremme samarbejde, skal de rigtige værktøjer være til stede. "Den største ting, som Post-it® Super Sticky Dry Erase Surface muliggjorde, var Stitch Fix's evne til at forbedre samarbejde på steder, som ikke tidligere lagde op til teamwork," siger han. "Ved at vise dem, hvordan det ville virke i store, mere åbne områder, var med til at hjælpe medarbejderne med at være komfortable med at bruge Post-it® Super Sticky Dry Erase film på både borde og vægge — det skabte virkelig et centralt område til samarbejde, som ikke eksisterede før. Efter min mening er Post-it® produkternes kendetegn deres alsidighed og fleksibilitet, og Dry Erase produkterne opfylder på bedste vis dette.

  Collaboration with the right tools - eliminating friction

 • Hælp ideer på vej ved at eliminere friktion

  Ved at have Post-it® Meeting Chart ved hånden er det muligt at lave flytbar mindmapping i samarbejdsmiljøer." forklarer Mike. "Teams kan omdanne ethvert område til et samarbejdsområde med det. Meeting Charts er fantastiske til åbne steder, da de skaber en vertikal visningszone, når der ikke er en væg i nærheden — kreativitet og brainstorming flyder meget bedre, når der er mindre friktion, og når Post-it®-produkter er lige ved hånden, forsvinder den friktion.

  collaborate with the right tools - freedome

 • Begrænsningens frihed

  Jeg er en stor fortaler for at organisere tanker og ideer, som jeg har anvendt til månedlige mål og projekter," siger Mike. "Ved at målene hele tiden er synligt nedskrevet på Post-it® Meeting Charts eller Post-it® Super Sticky Big Notes, så er det muligt for teams at forblive fokuseret indenfor produkternes rammer — og der er bevis for, at begrænsninger er godt for kreativiteten. Teams kan bruge Post-it® Super Sticky Big Notes til mål og projekter ved at kortlægge dem over de næste af årets 10 til 12 måneder, når de har brug for at fremhæve dem — og så flytte dem rundt, hvis det viser sig at blive nødvendigt (på samme måde som indekskort på et storyboard). Hvis der er begrænset vægplads, så er Post-it® Meeting Charts fantastiske til at hjælpe teams med at fokusere på deres topprioriteter, indtil det er færdigt.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

 

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk