1. Post-it® Brand - Produkter, ideer, Programmer
 2. Ideer kan ændre verden med Post-it® Brand
 3. Sådan kan møder ansigt til ansigt øge produktiviteten
Post-it® Teamwork Solutions 7 tilpasningstrin til din projektplan

Sådan kan møder ansigt til ansigt øge produktiviteten

Teknologi har skabt tættere kontakt, end det før har været muligt, mellem teams i hele verden, men nogle projekter kan komme bedre fra land, hvis de starter med interaktion ansigt til ansigt.


 • E-mail, videokonferencer og konferenceopkald har længe været nyttige værktøjer, der skaber forbindelse mellem teams, der befinder sig forskellige steder. Men nogle projekter og emner kan kræve et mere nuanceret samarbejde, hvor interaktion ansigt til ansigt sikrer et fuldt udbytte af teamets indsats.

  “Når man har nået det punkt, hvor information nemt kan kommunikeres gennem regneark og skrevne ord, er afstanden ikke et problem. Men hvis I har brug for at se andres ansigtsudtryk eller bruge hænderne til at vise, hvordan noget virker – og især hvis I holder brainstorm – skal I mødes ansigt til ansigt.” Harvard-professor Amy Edmundson, “Getting face time with your team right” – Fast Company, 2018.

  Det er ikke muligt at erstatte essentielle kommunikationsværktøjer som e-mail eller et projektstyringssystem, men overvej, om samarbejdet kan have gavn af interaktion ansigt til ansigt, når et nyt projekt eller en ny kampagne skydes i gang. Det kan sætte tonen for hele projektforløbet og inspirere til mere kreative ideer og løsninger fra dit engagerede team.

  Andre fordele ved at befinde dig samme sted som dit team? Hvis I tager ideer fra en lille computerskærm og skriver dem på et Post-it® Super Sticky Meeting Chart på væggen, kan dit team bedre visualisere processer, planer og parallelle spor, når de arbejder på langvarige projekter i stor skala.

  Oprindeligt udgivet af Fast Company, en enhed under Mansueto Ventures LLC. Copyright ©2018. Mansueto Ventures LLC.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!

Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk