Hjælp børn med at opnå resultater med madkassenoter

Hjælp børn med at opnå resultater med madkassenoter

Inspirer dine børn, og øg deres motivation for resten af dagen på kun fem minutter. • Nogle gange kan en simpel håndskrevet besked gøre en kæmpe forskel. Det var det, der inspirerede Luke Pieczynski til at begynde at skrive Post-it® Notes hver dag til sin datters madkasse. Næsten 700 noter senere har han lært en masse om at bevare kreativiteten – og om, hvor stor en forskel fem minutter om dagen kan gøre. Læs hans historie for at få inspiration til, hvordan du kan gøre dit eget barns dag endnu bedre!

 • Hvorfor madkassenoter?

  Det hele startede med, at Luke skrev noter til sin kæreste (nu kone), da de var i et langdistanceforhold. Når det var tid til, at hun skulle rejse, skrev han en særlig note til hende og anbragte den et sted, hvor hun senere ville finde den – f.eks. i hendes pung, kuffert eller bil. På den måde glemte hun aldrig, hvor meget han elskede og savnede hende. Det var her, at Luke fandt ud af, hvor vigtigt det kan være at tage sig tid til at skrive en note i hånden.

  Parret giftede sig og og fik en lille pige. Hun udviklede sine kunstneriske færdigheder, men hun havde det svært i skolen. For at holde hendes humør oppe og hjælpe hende med at fastholde sit kreative sind begyndte Luke at tegne og skrive Post-it® Notes og give hende dem med i madkassen hver dag. Hun blev så vild med dem, at de begyndte at gemme disse Post-it® Notes i en krukke, så de kunne kigge på dem senere. Det inspirerede Luke til at starte en blog om dem. To år senere er han stadig godt i gang, men nu tegner han Post-it® Notes til to døtre i stedet for en!

  Luke elsker at tegne figurer og finde på nye idéer, så hans døtre bliver ved med at glæde sig til at åbne deres madkasser og få motivation til resten af deres dag. Men hvad er det bedste ved at tegne madkassenoter hver dag? Når hans datter tegner en til ham og giver den til ham, når de er kommet hjem.

  Luke Pieczynski – madkassenoter

 • Lav dine egne madkassenoter med Post-it® Notes

  Det vigtigste, Luke har lært, og som han vil dele med andre, er, at det kun tager fem minutter at gøre en stor forskel i dit barns hverdag. Det er lige meget, om du kan tegne eller ej, siger han. Du skal bare lave det, der falder dig ind, og som kan give din øjesten et godt rygstød.

  Få fat i en blok med Post-it® Super Sticky Notes 76 mm x 76 mm i en farve, som du og dine børn er vilde med – og find din kreative side frem!
   

  • Prøv ganske enkelt at skrive "Jeg elsker dig!" – og tilføj en smiley eller en glad tændstikmand.
  • Vær opmærksom på dit barns lektier eller prøver, og skriv et par motiverende ord til dem, hvis de har en vigtig aktivitet den dag.
  • Skriv en note om et specielt fag – f.eks. billedkunst eller musik – som kan motivere dit barn til den pågældende aktivitet.
  • Hvis alt andet slår fejl, kan du nævne en kommende ferie eller fødselsdag.
  • Hvis det er fredag, kan alle godt lide at blive mindet om, at det snart er weekend!

  Da Post-it® Super Sticky Notes kan klæbes fast og flyttes rundt mange gange, kan dine børn tage noterne med hjem og klæbe dem fast på køleskabet, når de kommer hjem, så de kan lave en kunstcollage, der hele tiden udvikler sig.

  Som Luke siger: "Brug de fem minutter. Det kan være 'Jeg elsker dig', og det kan være en gang om ugen. Så har du taget dig tid til at gøre en forskel for dem. Det er det eneste, der kræves, og det er så nemt at gøre."

  En håndskrevet note kan ændre dit barns liv i positiv retning.

   


 • Luke Pieczynski

  Luke Pieczynski er en hengiven ægtemand og far til tre, der bor i Pittsburgh, Pennsylvania i USA. Han prøver at inspirere sine børn hver dag med en særlig madkassenote med et motiverende budskab. Folk fra hele verden har set Lukes arbejde, og det hjælper forældre med at bringe kreativitet ind i deres børns liv ved at fokusere på styrken i positivitet og kærlighed. Du kan se hans arbejde på www.lunchnotesketch.com.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk