1. Post-it® Brand - Produkter, ideer, Programmer
 2. Ideer kan ændre verden med Post-it® Brand
 3. How to host a great office potluck: Tips for keeping everyone happy and well fed
Sådan holder du et alle tiders sammenskudsgilde

Hvordan holder man et alle tiders sammenskudsgilde?

Helligdagene er selvfølgelig en tid, hvor der lader til at være en fest rundt om hvert et hjørne og forsamlinger på kontoret er ingen undtagelse. Det sidste, du ønsker, er at kontorets sammenskudsgilde føles som en pligt eller en byrde, især med alle de andre fester, der foregår. Så det er vigtigt, at du sørger for, at alting kører som smurt, så du kan få afholdt sammenskudsgildet på den afsatte tid og sørge for, at alle har det sjovt – og at maden er god. Med en smule planlægning i forvejen er det dog ret nemt at sørge for, at alle ender med at være glade, mætte og fulde at festlig ånd.


 • Få klare instruktioner fra de medvirkende

  Sørg for at fortælle alle, at de skal vedlægge instruktioner med den ret, de tager med. Bed dem om at skrive ned, om retten skal holdes på køl eller frost før begivenheden, eller, hvis den skal opvarmes, hvordan, hvor længe og ved hvilken temperatur. En Post-it® Super Sticky note for hver ret burde være nok.

 • Planlæg festbordet

  Ud over instruktioner kan du bede dine kokke skrive navnet på deres ret, samt hvorvidt den er vegetarisk, vegansk eller glutenfri (eller andre relevante kostbegrænsninger). Så snart du har alle oplysningerne, kan du bruge Post-it® Notes til at planlægge buffetbordet og sikre, at der er plads nok til hver ret. Gør så resten af bordet klar – dekorationer, servietter, tallerkner og service.

  Planlæg festbordet

 • Hjælp alle med at finde, hvad de vil have

  Når alle retterne er på bordet, kan du sætte en Post-it® Super Sticky note på bordet foran hver ret og skrive navnet på opskriften derpå. Farvekod noterne efter de relevante kostbegrænsninger, og lav en nøgle ved begyndelsen af bordet, så veganerne ved, at de skal kigge efter gule noter, vegetarerne efter blå osv.

 • Sørg for, at folk mingler

  Hvis du har en stor gruppe, kan du også lave navnekort af Post-it® Notes for at sørge for, at folk fra forskellige afdelinger eller områder af kontoret kommer til at lære hinanden bedre at kende. Hvis du farvekoder disse notes efter afdeling, kan du få alle til at skifte plads før desserten og sidde ved siden af nogen med en anden farve note end deres forrige nabo.

  Sørg for, at folk mingler

  Med den rigtige planlægning og naturligvis lækker mad, vil dit sammenskudsgilde for kontoret blive til en tradition, som alle glæder sig til.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk