5 fantastiske måder at bryde isen med Post-it® Notes

5 fantastiske måder at bryde isen med Post-it® Notes

Ligegyldigt hvor velment det er, kan det godt være lidt akavet at være social. Men uanset om du er til et salgsmøde eller en vejfest, er det rart at vide, hvem du taler med. Brug en eller en blanding af disse fem lege til at bryde isen og lære hinanden lidt bedre at kende.


 • To sandheder og en løgn

  Hver person til mødet får 3 Post-it® Notes. Han eller hun skriver en sandhed på to af dem og en løgn på den tredje. Del alle op i grupper, og prøv at gætte, hvilken note løgnen står på.

   

   

 • Gæt, hvor jeg kommer fra

  Før mødet beder du alle om at sende en e-mail med, hvor de kommer fra. Tag så et verdenskort frem (hvis der er nok deltagere fra andre lande) eller et kort over Europa. Brug Post-it® Indexpile til at identificere, hvor folk kommer fra. Prøv så at gætte, hvem der kommer fra hvilken by eller land.

  Brug Post-it® Indexpile til at identificere, hvor folk kommer fra på et kort

 • Hvor-vi-kommer-fra-kort

  Bed hver deltager om at skrive deres navn på en Post-it® Indexpil. Vis så et Europakort eller et verdenskort. Få alle til skiftevis at komme op til kortet og fortælle deres kolleger/mødedeltagerne, hvor de kommer fra, som en måde at introducere dem selv, og putte deres pil på den by eller det land, de er født i.

 • Tegn dig selv

  Der er to meninger med denne isbryder: at få folk til at afsløre noget om sig selv, som du måske aldrig ville have fået at vide, og at beundre deres kunstneriske evner eller mangel på samme.

  Hver deltager får en Post-it® note i stor størrelse til at tegne sig selv lave noget, de elsker at lave uden for arbejdet. Når tiden er brugt, samles alle portrætterne, og de placeres rundt omkring i lokalet, så alle kan prøve at gætte, hvilket portræt der tilhører hvem.

 • Hvem er jeg

  Hvert medlem af gruppen vælger en berømt, kendt person og skriver det på en Post-it® note. Navnet skal holdes hemmeligt. Hver person tager så sin Post-it® note og sætter den fast på en anden persons ryg.

  På skift stiller alle med en Post-it® note spørgsmål til gruppen for at finde ud af, hvem de er. Spørgsmålene må kun besvares med ja/nej. Eksempel:

  Er jeg en mand?
  Er jeg i live?
  Er jeg en politiker?

 • Medlemmer kan blive ved med at stille spørgsmål, indtil de får svaret “nej”, eller indtil de gætter forkert. Vinderen er den person, som kan gætte sit navn uden at få nogle nej-svar eller forkerte gæt.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk