1. Post-it® Brand - Produkter, ideer, Programmer
 2. Ideer kan ændre verden med Post-it® Brand
 3. Post-it® Brand - Improving team collaboration by updating a new space - with style
Post-it® Brand forbedrer samarbejdet

Løft samarbejdet i teamet ved at opdatere et nyt arbejdsområde – med stil

En hurtigt voksende virksomhed med et meget samarbejdende team havde brug for at skabe smartere arbejdsområder og bedre værktøjer.


En af de førende personlig styling-tjenester online i USA. Stitch Fix synes, at det var en fantastisk udfordring at gøre så mange kunder glade i perioder, hvor virksomheden er vokset meget – men Stitch Fix's hurtige udvikling har også budt på udfordringer for deres administrative team. På det seneste har de taget kampen op med to store udfordringer: hvordan de anvender deres møderum mere effektivt, og hvordan de sikrer, at det rette værktøj altid er tilgængeligt, så medarbejderne bedre kan samarbejde.


 • At skabe et miljø for samarbejde

  "Samarbejde er stort hos Stitch Fix," siger Jessie Ely, Stitch Fix's internationale driftsleder. "Vores team arbejder altid sammen på tværs af funktioner. Vi sætter også pris på innovation. Medarbejderne er hele tiden kreative og brainstormer, og vi kommunikerer uafbrudt — samarbejde i kontormiljøerne er derfor altafgørende. Alle kontorområder skal være fleksible, og vi har brug for en mere sammenhængende fordeling af materialer."


  Creating a collaborative work environment

   

 • Support til Stitch Fix's team

  Mike begyndte med det samme at vurdere deres kontormiljøer med sine ekspertøjne, og sammen med teamet startede han med at foretage ændringer.

  “Jeg ville ikke ødelægge stemningen i receptionsområdet, da samarbejde allerede opstod her — men det var uorganiseret," siger Mike. "Så vi tog det store bord i midten af området og lavede det til et ressourcecenter for fantastiske værktøjer som Post-it® Super Sticky Big Notes — og på den måde har Stitch Fix-teamet, når samarbejdet naturligt opstår, gode værktøjer, de kan gribe og bruge øjeblikkeligt uden først at lede efter dem. Og fordi dette sted er der, hvor alle samles efter møder i konferencerummene, kan teams nu fortsætte samtaler og med de rigtige værktøjer."

  Mike lagrede Post-it® Super Sticky Big Notes i receptionsområdet til hurtig brainstorming i små grupper sammen med Post-it® Tabletop Meeting Charts — så det er let og hurtigt at kortlægge mødepunkterne, lave udkast og lave to to-lister for teamet, når der ikke er en væg tilgængelig.

  Creating a collaborative work environment

 • Få ideerne ud i det åbne

  Det store, mere åbne kontormiljø var en separat udfordring — det var næsten for åbent til at være gavnligt.

  "Vi delte det op i små satellitområder," siger Mike "Vi tog en boghylde, der ikke blev brugt så meget, og fyldte den med forskellige Post-it® produkter, og gav den dermed flere funktioner. Det trækker medarbejderne hen til hylden, og ressourcerne ligger på et centralt sted. Herefter tilpassede vi to store kontormiljøer med ståborde ved at dække halvdelen af hvert bord med Post-it® Super Sticky Dry Erase film."


  På den måde bruger Stitch Fix-teams mindre tid på at lede efter de rigtige værktøjer og mere tid på at bibeholde energien og fokusere på opgaven — i stedet for at lede efter værktøjer, de har brug for, kan teams simpelthen bare gribe dem fra hylden eller med det samme begynde at skitsere og skrive direkte på bordet med Post-it® Super Sticky Dry Erase film. Ved at have den skrivbare overflade monteret direkte på bordene, kan medarbejderne notere deres tanker med det samme uden at stoppe op for at finde et stykke papir eller andet værktøj.

  Mike ønskede, at hvert af disse kontormiljøer skulle udstråle synergi og forbundethed, så medarbejderne kunne fornemme en slags kontinuitet og hele tiden samarbejde og forblive energiske lige meget, hvor de er. Ved at have Post-it® Super Sticky Dry Erase film på væggene og bordene over hele kontoret og let adgang til Post-it® Super Sticky Big Notes og Post-it® Meeting Charts ligner kontormiljøerne hinanden, og det muliggør et gnidningsløst samarbejde mellem teams.

  Getting ideas out in the open

 • Mere fleksible kontorområder og værktøjer, hvor medarbejderne har brug for dem

  Så hvordan fungerede ekspertens Mikes gode råd så for Stitch Fix's administrative team?

  "Det har virkelig været sjovt at se alt blive implementeret, og opfatte disse kontorområder på en ny måde," siger Jessie. "Bag receptionsområdet er det sjovt at se medarbejderne deltage — fordi det nu er et større samarbejdsområde og meget fleksibelt. "Det er et fantastisk sted at samarbejde. Vi er meget glade for det!"

  Tilføjelsen af Post-it® Super Sticky Dry Erase film til væggene og bordene betyder også, at Stitch Fix-teamet føler sig mere produktive end nogensinde før.

  "Dry Erase filmen er fantastisk," siger Jessie. "Alle væggene burde have det! Det er utroligt, hvad du kan gøre med det. Det er så nyttigt at se, hvordan små ændringer kan have stor indflydelse, og at bruge produkter, som vi ikke har kendt til før."

  Det store åbne kontormiljø har også haft glæde af Mikes ændringer og tilføjelsen af Post-it® Super Sticky Dry Erase film og Post-it® Meeting Charts.

  "Opdelingen i mindre satellitområder, og det at fylde bogreolen med Post-it® Super Sticky Big Notes var enkelt, men meget virkningsfuldt," siger Jessie. "Folk bruger det. Det er fedt at se produkterne i brug — Post-it® Meeting Charts er meget efterspurgte — det er det perfekte samarbejdsværktøj i mange af disse kontorområder."

  Med nogle organisatoriske ressourcer og de rigtige værktøjer kan ethvert kontorområde ændres, så der kommer mere samarbejde og energi.

  "Jeg synes, det visuelt har hjulpet på kontorområderne at have de rigtige værktøjer tilgængelige," siger Jessie. "Det har gjort områderne mere farverige og formålsbestemte, ligesom arbejdszoner. Det ændrede og genoplivede stemningen for mig. Det var virkelig sjovt! Det gav os en stor værktøjskasse til brug ved problemløsning. Vi følte os besejret på dette område, så det var forfriskende for os som team at lære disse ting at kende og bruge de nye værktøjer."VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk