Post-it® Teamwork Solutions Kanban-metode.

Kanban-metode

Organiser opgaver, og hold teams på sporet med Kanban


 • Store projekter behøver en organiseringsløsning, som præsenterer flere faser i et enkelt overblik. Med Kanban-metoden, Post-it® Super Sticky Dry Erase Surface og Post-it® Super Sticky Notes, kan du nemt organisere opgaver, uddelegere dem til teammedlemmer og holde øje med fremskridt i ét brugervenligt system.

  Når dit team tackler et komplekst projekt – f.eks. med flere faser, leveringer og interessenter – har du brug for en løsning, som holder styr på alle bevægelige dele og giver teammedlemmerne mulighed for at levere en optimal indsats. Kanban-metoden med tre skraldespande organiserer workflowet og gør det nemmere at holde øje med, hvordan projektet skrider frem.

  Kanban blev oprindelig opfundet som en del af det berømte Toyota-produktionssystem i 1959. Metoden virkede så godt, at virksomheden blot tre år senere begyndte at flytte hele sin produktion til denne måde at arbejde på.

  Med Kanban kan teams konsolidere information om en virksomheds eksisterende projekter og relaterede aktiviteter. Dette giver dem mulighed for at visualisere projektfaser og nemt holde øje med hver enkelt teammedlems status. Og når fremgangen er synlig og sporbar, er det meget nemmere for teams at opretholde momentum og arbejde sammen mod et fælles mål.

  Post-it® Brand Hold hold på rette spor med Kanban

 • Du kan Kanban – sådan gør du

  I Kanban-systemet er opgaverne grupperet i en af tre kategorier – opgave, i gang eller udført – ud fra deres status for fuldførelse. Ved at vise opgaverne efter kontekst giver Kanban teams mulighed for at optimere flowet i deres arbejde hurtigt og effektivt. Nedenfor er trinnene til at opbygge et Kanban-board til dine teamprojekter.
   

  1. Til at starte med skal du have en jævn overflade – Post-it® Super Sticky Dry Erase Surface er fremragende – en tuschpen og Post-it® Super Sticky Notes, en farve for hver medlem af dit team. Hvis du har brug for at tage din Kanban med på farten, kan du bruge Post-it® Super Sticky Meeting Charts for at få maksimal bærbarhed.
  2. Opret kolonner ved at fordele fire noter med jævne mellemrum øverst på boardet. Skriv “Ejer” på den første, “Opgave” på den anden, “I gang” på den tredje og “Udført” på den fjerde.
  3. Tildel en forskelligt farvet note til hver medlem af dit team. Placer disse noter i kolonnen “Ejer”, så det er nemt at se hvert teammedlems opgaver.
  4. Bed alle om at skrive navnene på deres projekter og opgaver på noter i deres tildelte farve og placere dem i kolonnen "Opgave".
  5. Hvert teammedlem skal til at starte med vælge en opgave og placere den i afsnittet "I gang". Deltagerne opdaterer status for opgaver ved at flytte deres noter til højre, indtil de er i kolonnen "Udført".

  Når dit team har de rigtige værktøjer, kan du finde løsninger på enhver udfordring. Brug Kanban-fremgangsmåden til at tænde teamets fælles gnist for at opnå resultater – sammen.


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk