Åbn døren til læring

.

Fasthold opmærksomheden for studerende ved at skrive

Studerende er hele tiden på farten – de haster fra emne til emne, fra klasseværelset til kantinen og imellem skole og hjem. Fasthold opmærksomheden og motivationen i denne nomadetilværelse med Post-it® Super Sticky Dry Erase Surface.


 • Liz Hoppe har set mange forskellige værktøjer i de mange år, hun har tilbragt i klasseværelset. I sit arbejde som vejleder i uddannelseshjælpemidler bruger hun nu sin erfaring til at hjælpe lærerne i sit distrikt med at bruge teknologier som screencast, elektroniske nyhedsbreve og onlineressourcer i undervisningen.

  "En af mine største udfordringer er at kunne hjælpe så mange lærere som muligt med oplysninger og støtte, når de har behov for det," forklarer Hoppe. "Det er en stor opgave, men helt som da jeg underviste i skoleklasserne, inspirerer det mig at opbygge relationer med studerende og se, hvordan et fællesskab baseret på samarbejde skaber fremskridt."

  Hoppe er computerekspert, men , som er et af hendes foretrukne værktøjer, kræver ingen teknologisk viden. Den hjælper også hendes studerende med at bevare fokus, selv når de er på farten.

 • Er I søde at høre efter?

  Opmærksomhed er dyrebar i et rum fyldt med ivrige børn. Derfor kan det være frustrerende, når eleverne helt mister deres fokus, når de skal flytte til et nyt lokale eller i gang med en ny aktivitet.

  Hoppe anbefaler Post-it® Super Sticky Dry Erase Surface til at skabe fleksible indlæringsmuligheder. "De er perfekte til vægge og døre," bemærker hun. "Hvis eleverne f.eks. er samlet lidt tidligt for at gå til frikvarter, kan du lade dem øve ordklasser eller ordforråd på døren." Eleverne får en ekstra chance for at huske, hvad de har lært, og du kan nyde at få mere fra hånden og få mere undervisning pakket ind i undervisningstimerne.

  Døren eller væggen kan også bruges til:

  • Ordgåder – Bed eleverne om at svare, når de forlader klasseværelset, og slå svaret op, så de ser det, når de kommer tilbage.
  • Tanker – Put Post-it® Super Sticky Big Notes 558,8 x 558,8 mm på en lodret overflade, og bed eleverne om kort at skrive, hvad de har lært, før de går hjem. Noterne kan let flyttes og sættes op igen, så du kan fylde klasseværelset med tankelister i løbet af en blok eller lektion.
 • Plads til at vokse

   

  Hoppe mener, at Post-it® Super Sticky Dry Erase Surface kan bruges til meget mere end blot at fastholde elevernes opmærksomhed. "Det er vigtigt at stimulere eleverne til at udvikle sig og give dem tro på, at de kan nå til et nyt niveau. Du kan bedst stimulere dem til at nå deres mål ved at hjælpe dem med at lære af deres fejl og fastholde deres fokus på målet med den rigtige dosering af den støtte, de har brug for til at udvikle sig, samtidig med at du tilbyder dem så mange nye og forskellige indlæringsaktiviteter som muligt."

   

 • Liz Hoppe

  Liz Hoppe er vejleder i tekniske undervisningsressourcer i Hueneme Elementary School District i Californien. I denne rolle bruger hun sin erfaring fra mere end 20 år i klasseværelset til at hjælpe lærere med at indbygge teknologi i deres undervisningsplaner.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk