Planlæg skolearbejdet

Planlæg skolearbejdet

Følg med, når "The Nerdy Teacher" Nicolas Provenzanos kommer med idéer og råd om, hvordan elever kan blive bedre studerende hele året.


 • Studerende skal klare mere og mere hvert eneste år. Med stadig flere prøver er det vigtigt, at de studerende noterer alle de vigtige oplysninger fra klasseundervisningen ned, så de kan forberede sig til eksamen. En af de bedste måder til at forberede sig på eksamen er at have styr på sagerne og være godt organiseret. Herunder finder du nogle hurtige og enkle tip, som kan hjælpe studerende godt igennem eksamenerne.

 • Planlægning med Post-it® produkter

  Post-it® Super Sticky Notes er bare den bedste måde til at holde styr på dit studieliv. De er lette at sætte op og flytte rundt, og de bevarer deres klæbeevne. Her er nogle enkle forslag til, hvordan du kan bruge dem til at holde styr på dit studiemiljø.

  1. Til essays: Det er vigtigt at udarbejde en disposition, før du går i gang med at skrive. Det er afgørende at få alle idéerne ned på papir, så du kan se, hvilken tilgangsvinkel der virker bedst til opgaven. Post-it® Super Sticky Notes giver dig mulighed for at få idéerne ned på papir og flytte rundt med dem og afpasse og organisere dem i forhold til opgaven. Noterne er virkelig superklæbende, så hver note kan flyttes flere gange og stadig klistre. Det er en rigtig god idé at flytte rundt på ideerne, før du går i gang med at skrive.
  1. Projektplanlægning: Projekter har ofte mange bevægelige dele, som det er vigtigt at identificere. Post-it® Super Sticky Notes gør det muligt at visualisere projekter og organisere opgaver. Det gør du ved at gruppere notes på et bord eller ved at farvekoordinere forskellige aspekter af et projekt. Projekter organiseres mere effektivt med Post-it® Super Sticky Notes til at tydeliggøre, hvad der sker i projektet, og hvem der har ansvaret.
  1.  Laboratorieopgaver: Det kan til tider være kaotisk at afvikle eksperimenter i laboratoriet, men det kan løses med lidt bedre organisering. Med Post-it® Super Sticky Notes kan klassen identificere eksperimentets forskellige komponenter, så både lærere og elever nemmere kan danne sig overblik over, hvad der foregår.
 • Hvis disse tip bliver til gode vaner, vil de studerende være bedre forberedt til undervisningen i klassen og til eksamenerne. Se hele udvalget af Post-it® produkter, og fortæl, hvordan du har brugt dem, i kommentarafsnittet under produkterne.


 • Nicholas

  "The Nerdy Teacher" Nicholas Provenzano er en Google-certificeret lærer, som har fået stor ros for sine innovative og samarbejdsskabende teknikker i klasseværelset. Følg med i hans idéer på
  www.thenerdyteacher.com.

   VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk