Scrum-metodologien

Tag springet fra idé til handling med Scrum-metoden

Scrum-metoden, der er baseret på Post-it® produkter, inddeler et projekt i spiselige moduler. Den hjælper med at holde styr på alle opgaver, indtil de er gennemført, og sikrer, at alle i teamet kender til status og opdateringer. Den hjælper med at gøre tanker til handlinger, som skaber resultater.


 • Hvad er Scrum-metodologien? Hvis du samarbejder om et projekt med hastig udvikling og masser af bevægelige dele, kan Scrum være en stor hjælp. Den er en fleksibel og helhedspræget strategi, hvor alle samarbejder som et team for at nå et fælles mål. Implementering af Scrum ved hjælp af Post-it® produkter kan lige være dét, dit team skal bruge for at få deres idéer ud og samlet i et helstøbt projekt.


 • 1. Start med Dry Erase Surface produkter – det virker bedst!

  Begynd jeres Scrum-proces med at finde en væg, der er tilgængelig for alle teammedlemmerne, og installer Post-it® Super Sticky Dry Erase på den. Post-it® Super Sticky Dry Erase produktet giver jer et utroligt fleksibelt arbejdsrum, hvor I kan skrive, skitsere og tænke højt i et samarbejdsmiljø. Og det kan anvendes på næsten enhver overflade uden at beskadige den.

  På Post-it® Super Sticky Dry Erase produktet kan du tegne fem kolonner og skrive individuelle overskrifter til dem hver i denne rækkefølge: Historie, Skal gøres, I gang, Skal godkendes og Færdig. Skriv dernæst en komplet liste over alle de funktioner og faciliteter, der skal tilføjes projektet. Inden for Scrum kalder vi dette for 'historier' – hver historie er et mindre delprojekt med egne tilhørende opgaver.

 • 2. Start med at skrive projektets historie

  Skriv hver historie ned for sig på Post-it® Super Sticky Notes 76 mm x 76 mm, og anbring dem i Historie-kolonnen. Du kan bruge de forskellige farver til at farvekode hver historienote for det teammedlem, som har ansvaret for den, og da noterne sidder supergodt fast, kan du arrangere dem om og om igen i løbet af Scrum-processen.

 • 3. Uddeleger alle opgaverne

  Nu begynder det at blive spændende! Identificer opgaverne i hver enkelt historie, skriv hver opgave ned på en separat farvetPost-it® Super Sticky Note 76 mm x 76 mm, og sæt dem på en række ud for den pågældende historie. Da de er dobbelt så klæbende som almindelige notes, kan du være sikker på, at de bliver siddende, hvor de skal.

  Når du træder tilbage, kan du se Scrum-kolonnerne, historierne og alle deres tilhørende opgaver i en flot oversigt over dit projekt og dets tidslinje, så alle dine samarbejdspartnere kan se dem. Nu er det tid til handling!

 • 4. Gå til opgaverne, og se dem blive udført

  Hvis en opgave er klar til at blive løst, flytter det ansvarlige teammedlem den over til I gang-kolonnen. I gang-kolonnen repræsenterer alle de opgaver, der arbejdes på i øjeblikket – hvad end de lige er gået i gang eller er tæt på at være færdige.

  Hvis der er blevet arbejdet på en opgave, men den skal afprøves, flytter det ansvarlige teammedlem den til Skal godkendes-kolonnen.

  Når en opgave er gjort færdig, kan den flyttes over til Færdig-kolonnen! Når projektet er helt færdigt, kan det fejres ved at fjerne Post-it® Super Sticky Notes 76 mm x 76 mm fra kolonnen Udført og stille dem til side for at blive arkiveret.

  Ved at indbygge Scrum-metodologien i dit teams arbejdsproces med disse afgørende Post-it® produkter, kan du sikre dig, at tanker bliver til handlinger, gode idéer sidder fast, og alle små trin, der er nødvendige for at nå målet, bliver udført. Følg blot disse enkle trin:

  1. Start med en overflade
  2. Skriv projektets 'historier'
  3. Uddeleger opgaverneVIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk