Gør lærebøger levende

Gør lærebøger levende

Følg med, når "The Nerdy Teacher" Nicolas Provenzanos kommer med idéer og råd om, hvordan elever kan blive bedre studerende hele året.


 • Studerende skal klare mere og mere hvert eneste år. Med stadig flere prøver er det vigtigt, at de studerende noterer alle de vigtige oplysninger fra klasseundervisningen ned, så de kan forberede sig til eksamen. En af de bedste måder til at forberede sig på eksamen er at have styr på sagerne og være godt organiseret. Herunder finder du nogle hurtige og enkle tip, som kan hjælpe studerende godt igennem eksamenerne.

 • Tilføj oplysninger i bøgerne, helt uden besvær

  Det kan være svært at tage noter i lærebøger, fordi de fleste skoler ikke tillader, at eleverne skriver i bøgerne. Post-it® produkter giver masser af muligheder for at få mest muligt ud af teksten uden af ødelægge bogen.

  1. De mærkede Post-it® Index er perfekte til at tilføje noter i teksten, som du kan bruge senere. Enhver elev kan let notere vigtige oplysninger på en side, så de kan bruge dem i deres studier. Det er meget bedre end at bruge understregning, som vil beskadige bogen. Når semestret er ovre, og eksamen er slut, kan Post-it® Index fjernes, så bogen er klar til den næste elev.

    

  2. Post-it® Notes er en anden glimrende metode til at tilføje idéer i en lærebog uden at ødelægge den. Nogle gange er det nødvendigt at tilføje uddybende noter. De studerende har tit brug for at tilføje et par notater for at få teksten til at give mening. En Post-it® Note kan være ideel til at referere til noter fra en bestemt dag. Post-it® Notes er perfekte til at notere idéer til senere brug.
    
  3. Post-it® sidemarkører  hjælper med at holde styr på de vigtigste sider. Du kan bare tilføje en sidemarkør og vende tilbage til den senere. De mangefarvede Post-it® sidemarkører giver også de studerende mulighed for at farvekoordinere deres noter, så de er helt klar over, hvad de beskriver. De kan sorteres efter terminologi, eksempler, projektidéer eller en hvilken som helst anden kategori. Du har måske allerede tilføjet noter på siden, og nu vil du gerne huske at vende tilbage til siden for at gennemgå den senere.

    

 • Hvis disse tip bliver til gode vaner, vil de studerende være bedre forberedt til undervisningen i klassen og til eksamenerne. Se hele udvalget af Post-it® produkter, og fortæl, hvordan du har brugt dem, i kommentarafsnittet under produkterne.


 • Nicholas

  "The Nerdy Teacher" Nicholas Provenzano er en Google-certificeret lærer, som har fået stor ros for sine innovative og samarbejdsskabende teknikker i klasseværelset. Følg med i hans idéer på
  www.thenerdyteacher.com.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk