Planlægning

Projekt skemaplanlægning med Post-it® Brand

Gør fremgang synlig for alle.En effektiv måde til at holde projekter i gang er at visualisere processen – især når du planlægger et projekt, der involverer flere mennesker og/eller afdelinger.

Opbygning af en planlægningsmodel giver en overskuelig metode til at hjælpe folk med at finde ud af, hvilken fase projektet er i, hvad der kræves på nuværende tidspunkt, og hvad der kommer som det næste. Afhængigt af størrelsen på jeres projekt, har I måske brug for et stort lærred – såsom en  Post-it® Meeting Chart - til at fremvise alle de vigtige dele.

 • 1

  Begynd med at identificere, hvad der skal leveres – hvad skal være færdigt hvornår? Brug disse essentielle oplysninger til at skrive opgaverne og aktiviteterne op, der leder frem til levering af jeres resultater.

  Identificer, hvad der skal leveres

 • 2

  Definer detaljeringsgraden, der er nødvendig for at opridse/styre projektet. Skær alt væk, der ikke er essentielt at have med. Oprethold en kontinuerlig detaljeringsgrad for hele planen, for at hjælpe alle med at forstå projektet, samt gøre det lettere at opdatere og opretholde.

 • 3

  Skriv jævnlige opdateringer på for at vurdere, hvordan projektet skrider frem, og opdater jeres plan i henhold til det – denne grad af gennemsigtighed vil minimere "overraskelser" og holde alle enige.

 • 4

  Planlæg for det uforudsete. Vi har alle oplevet pludselige ændringer eller forstyrrelser i vores projekter – så afsæt rigeligt med plads i dit planlægningsdokument til tilpasninger/justeringer, hvis det bliver nødvendigt, i stedet for at lave det forfra med alle de nye variabler, der er kommet til.

  Planlæg for det uforudsete

 • 5

  Evaluer, når jeres projekt er afsluttet, for at fastslå, hvad der var en hjælp, hvad der kunne have været uddybet, og hvad der manglede. Dette vil hjælpe jer til at være endnu mere effektive næste gang!

  Evaluering efter projektafslutningVIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk