1. Post-it® Brand - Produkter, ideer, Programmer
 2. Ideer kan ændre verden med Post-it® Brand
 3. Post-it® Brand – Enkle udgangspunkter for den omhyggelige
Post-it® Brand arketypen Den omhyggelige, men frie fugl

Den omhyggelige, men frie fugl

Enkle udgangspunkter for den omhyggelige, men frie fugl

Bare at komme i gang kan være hårdt – brug disse tips til at komme i gang med at lave lister.


Du er fleksibel og fri og tager tingene, som de kommer! Du følger ikke strømmen, men finder selv nye og usædvanlige veje mod dine mål. Dine opgavelister har helt usædvanlige former – de hviskes i vinden, tegnes i sandet eller ligger organisk i dine tanker. Din oprørske natur leder dig væk fra flokken og mod en mere abstrakt måde at løse opgaverne på. Vi har en række gode tips, der passer til din personlighed og udnytter den helt unikke styrke ved din personlighed, så du får mulighed for at lave praktiske lister på en holistisk måde.

 • Visuelle stikord

  Tilpas din organiseringsstil efter din personlighedstype, så du får det system, der passer bedst til dig.

  Er du en visuel person? Foretrækker du at se tingene fremfor at læse ord? Fremfor at forsøge at bruge en andens system, bør du i højere grad bruge dit eget syn på tilværelsen til at skabe bedre orden og system i dit liv. Du kender nemlig dig selv og kan arbejde med dine styrker, og der vil derfor være bedre chancer for at lykkes med projektet. Så hvis du er en visuel person, bør du altid have en stak ulinjerede Post-it® Super Sticky Notes, 101 mm x 101 mm liggende – perfekte til at tegne og doodle på, når du bliver inspireret. Da arkene kan tages af og sættes på igen, lige som du vil, kan du bruge dem til at skabe et visuelt kort over dine tanker, som du kan ændre lige så ofte, du vil.

 • Tøm hjernen

  Få tingene ud af hovedet og ned på papiret! Slip tankerne løs, så du kan fokusere på det, der er vigtigt.

  Hvis alle opgaverne blot drøner rundt i dit hoved, og du ikke ved, hvor du skal starte, så prøv at tømme hovedet ... Tag en stak Post-it® Super Sticky Notes, 76 mm x 76 mm, og brug fem minutter – ikke mere – på at skrive alle de ting, som du kan komme i tanke om, at du skal gøre i løbet af den kommende uge, ned, hver ting på sin egen note. Skriv alt det, som har hobet sig op i dit hjerne, ned – både på det private og det arbejdsmæssige plan – og få det ud af hovedet. Og læg så det hele væk – læg det i en skuffe, til genbrug, eller et andet sted. Det er ikke en opgaveliste, det er bare en udlæsning af data, så du kan genvinde dit fokus. Efter sådan en oprydning kan du slippe af med dine bekymringer og vende tilbage til det vigtige.

 • Er der noget, der bekymrer dig? Skriv det ned!

  Hvis du har en opgave, der nager dig og fylder for meget i dine tanker, så fjern den fra dit hoved.

  En gang imellem kan en lille ting, der ikke er særlig vigtig, være uforholdsmæssigt distraherende. Hvad enten det er en opgave, du bliver ved med at udskyde, eller noget, du ikke helt ved, hvordan du får gennemført, kan det dræne dig for energi og skabe utryghed, der blokerer for din produktivitet. Når det sker, bør du prioritere denne ting, selvom den ikke havde høj prioritet i første omgang. Du er nødt til at få den ud af verden, så du kan komme videre til de næste opgaver. Og der er stor sandsynlighed for, at det kræver mindre energi at få opgaven gjort end at gå og bekymre sig om den. Sæt opgaven øverst på din opgaveliste på en Post-it® Super Sticky Note 102 mm x 152 mm, eller skriv den direkte på en Post-it® Super Sticky Note, 101 mm x 101 mm, og anbring den et sted, hvor du ikke kan undgå at se den, så du ikke kan ignorere den. Når det er klaret, vil du blive overrasket over, hvor meget energi du nu har fået frigjort – og hvor lettet og frisk, du nu føler dig!

  En gang imellem kan vi alle have brug for et nyt perspektiv, når det drejer sig om at organisere og prioritere opgaverne. Med disse tips kan du få hjælp til at holde styr på de vigtige ting i både arbejds- og privatliv.

  Kilder:
  http://www.cnn.com/2010/LIVING/07/09/rs.organizing.for.your.personality/
  http://www.fastcompany.com/3040420/why-our-brains-love-lists-and-how-to-make-better-ones
  http://www.forbes.com/sites/vanessaloder/2014/06/02/five-best-to-do-list-tips/#2c17ecff51b5VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk