Storyboarding

Storyboarding med Post-it® Brand

Bliv enige om de bedste ideer – hurtigt. • Storyboarding er en fantastisk metode til at samle tonsvis af ideer på relativt kort tid. Derudover vil dit team komme ud af øvelsen med en historie, der viser dem vej igennem jeres beslutningsproces, som de kan dele med interesserede parter.

  I en verden af brainstorming er storyboarding ikke at tegne billeder, der repræsenterer en historie – det er faktisk en måde til at bringe ideer sammen for at nå frem til enighed. Det er en alle tiders måde at få samlet et stort team på, så man kan blive enige om det bedste svar så hurtigt som muligt. Her er én måde at komme i gang på:

 • Dybde
  Dybde
 • 30 min.
  30 min.
 • Stor gruppe
  Stor gruppe

Når I er færdige, bør I stå tilbage med en samling ideer, alle er enige om, som opfylder det mål, I ønskede at opnå.

 • 1

  Fortæl, hvad I prøver at få ud af mødet (for eksempel "En plan for, hvordan man får folk til at genbruge mere"), og hvorfor I skal nå det mål "for at mindske spild og spare energi".

 • 2

  Bed alle om at finde på ideer så hurtigt, som de kan, skrive hver ide på en Post-it® Super Sticky note og læse dem højt for gruppen, som i gennemgår dem. Sæt hver note fast på en Post-it® Super Sticky Meeting Chart, så alle kan følge med, mens I gennemgår dem.

  Skriv hver ide ned på an Post-it® note

 • 3

  Se på alle ideerne, og brug dem til at finde på kategorier og overskrifter. Skriv disse overskrifter på Post-it® Super Sticky Larger Size Notes i større størrelse. Sæt ideerne op under hver kategori på arkene på en meeting chart. Gennemgå hver ide som et team, og beslut, om den skal blive eller droppes.

  Se på alle ideerne, og brug dem til at finde på kategorier og overskrifter

 • 4

  Når I har valgt de bedste ideer, arrangerer I dem i en form for rækkefølge – fra mest til mindst vigtig, kronologisk, for at fortælle en historie – hvad end der giver mest mening for jeres mål.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk