Tips til at styre en hektisk tidsplan

De vigtigste tips til at styre hektiske tidsplaner med Post-it® Notes

Her er nogle enkle tips, som kan hjælpe dig med at holde tidsplanen og nå dine daglige mål.


 • En hektisk tidsplan er en del af den moderne tilværelse, uanset hvem du er. Der er både studier, fritidsaktiviteter og sociale arrangementer, og det er svært at holde styr på alt, hvad der foregår. Men med de praktiske Post-it® produkter og en vilje til at sætte dit præg på verden kan du klare det hele – og mere til.

  Tips til at styre en hektisk tidsplan – hav din tidsplan på et fast sted derhjemme

 • 1. Skab en central base for din tidsplan

  Nøglen til at få en hektisk tidsplan til at fungere er at samle det hele på ét sted først. Få dig en kalenderbog, og gør den til det eneste sted, hvor du skriver alle de ting ned, der foregår. Fremhæv vigtige tidspunkter og datoer med Post-it® Index pile, så du kan holde øje med dine vigtigste aftaler. Tilføj derefter vigtige detaljer med Post-it® sidemarkører, som giver dig masser af plads, hvis du har mange ting at huske på. Med lidt ekstra hjælp fra Post-it® produkter kan du se alt med det samme i din kalender, så du kan bevare overblikket, samtidig med at du har styr på tingene ned til mindste detalje.

  Tips til at styre hektiske tidsplaner – kategoriser dine aftaler I farver

 • 2. Kategorisér dine aftaler i farver

  Hvis du er vild med pangfarver, så vil du elske det her. Post-it® Super Sticky Notes 76 mm x 76 mm fås i et væld af forskellige farver. Hold dem ved hånden, når du organiserer din tidsplan. Vælg forskellige farver til fritidsaktiviteter, skole og sociale aktiviteter (eller de kategorier, du har brug for). Derefter kan du lynhurtigt se, hvad der sker hver dag, og hvor du skal lægge dit fokus. Prøv det, så du kan opleve, hvor effektive farver er med hensyn til at holde styr på dit liv.

 • 3. Flyt ting rundt

  Der sker ændringer i de fleste tidsplaner – ofte fra det ene øjeblik til det andet. Lyder det bekendt? Post-it® Super Sticky Notes 76 mm x 76 mm kan hjælpe dig med at holde styr på alle de ting, livet byder på. Sørg for at skrive dine aftaler ned på Post-it® Super Sticky Notes, så de nemt kan flyttes rundt, når planerne ændrer sig. Det er en simpel løsning, som giver dig den fornødne fleksibilitet til at holde din kalender opdateret. Desuden får den det hele til at se nydeligt og velorganiseret ud!

  Tips til at styre hektiske tidsplaner – mind dig selv om at følge op

 • 4. Husk dine aftaler

  Det er en god start at sørge for, at din kalender er velorganiseret og korrekt opdateret, men det er jo lige meget, hvis du ikke følger den. Mind dig selv om, at du skal overholde dine aftaler, med Post-it® Super Sticky Notes 76 mm x 76 mm. Sæt dem fast på steder, hvor du helt sikkert vil få øje på dem. Prøv at skrive dine vigtigste aftaler ned på Post-it® Super Sticky Notes aftenen før, og sæt dem derefter fast på det sted, hvor de med størst sandsynlighed vil minde dig om aftalerne næste dag. Det kan være på din computer, dit spejl eller hoveddøren – alt efter hvad der virker bedst for dig. Nu venter dine påmindelser på dig næste morgen, og hvis du har brug for at tage dem med, kan du bare gøre det – de kan klæbes fast igen!

  Det er måske ikke så nemt, men når du har helt styr på din kalender, er du ikke til at skyde igennem. Hver eneste dag, hvor du har styr på den, ved du, at du er en dag tættere på at opfylde dine drømme. Der er jo en grund til, at du har en kalender. Den er en del af din identitet, og den giver dig mulighed for at sætte dit aftryk på verden.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk