1. Post-it® Brand - Produkter, ideer, Programmer
 2. Ideer kan ændre verden med Post-it® Brand
 3. Brug visuelle lister til at fremme perfekt produktivitet
Brug visuelle lister til at fremme perfekt produktivitet

Opnå mere med visuelle stikord

Hold styr på det store billede med visuelle stikord • Hvis du er visuelt orienteret, kan brugen af nedskrevne opgavelister føles som at forsøge at tvinge et firkantet maleri ind i en rund ramme. Kæmp ikke imod dine instinkter – tilpas i stedet din liste-stil, og skab et system, der virker for dig.

  For visuelle tænkere handler det ikke kun om at se for at tro. Det handler om at lære, analysere, problemløse og meget mere. I stedet for at kæmpe med et tekstbaseret organiseringssystem, hvorfor så ikke bruge din unikke tankegang til at få mere orden ind i dit liv med en visuel opgaveliste.

 • Giv din opgaveliste en visuel overhaling

  Der er tre trin til at skabe visuelle opgavelister:
   

  1. Anskaf materialerne. Saml hobbyartikler, der gør dig glad: stickers, skriveredskaber, tusser og Scotch® Magic™ tape, der alt sammen findes i en lang række farver. Sørg for at have en stak Post-it® Super Sticky Lined Notes ved hånden – perfekte til at tegne og doodle på, når du bliver inspireret.
  2. Begynd at tegne. Luk ned for din indre kunstkritiker, og lad ideerne flyde. Hurtige skitser er fine – det er mere vigtigt at få dine tanker ned på papir end at skabe et mesterværk.
  3. Finpuds din liste. For at lægge sidste hånd på listen kan du lave nye tegninger eller tilføje flere detaljer til dine skitser. Post-it® Super Sticky Notes kan tages af og sættes på igen, lige som du vil, så det er let at skabe et visuelt kort over dine tanker, som du kan ændre lige så ofte, du vil.
 • Perfekt produktivitet

  Du kan skabe en visuel opgaveliste til ethvert projekt, men nogle projekter er særligt egnede til denne form for organisering. Som fx:
   

  • Rejser
   • Planlægger du en ferietur? Placer dine visuelle opgaver på et kort, der skitserer din rejseplan.
   • Lav en bucket-liste for rejser ved at tegne flagene fra alle de lande, du gerne vil besøge.
   • Hvis du besøger et historisk sted, vil du sikkert gerne have masser af billeder. Planlæg dine billeder forud ved at tegne små skitser af alle de fede billeder, du gerne vil tage.
  • Madlavning
   • Når du afprøver en ny opskrift, kan du tegne skitser af hvert trin for at sikre, at du forstår anvisningerne.
   • Sæt ekstra krydderi på din madlavning med nye ingredienser – lav en visuel liste over ingredienser, du gerne vil prøve, og brug den, når du køber ind.
  • Opgaver i hjemmet
   • Lav en skattejagt med familiens opgaver: Tegn billeder af opgaverne, og sæt dem op rundt omkring i huset. Se, hvem der kan finde og udføre flest opgaver.
   • Tegn billeder af almindelige opgaver i hjemmet, og læg dem i en skål. Lad hvert familiemedlem trække en opgave efter tur. (Ikke noget med at smugkigge!)

  Når du kender dig selv og arbejder med dine styrker, er der bedre chancer for, at dit projekt lykkes. Med produkter fra Post-it® kan du gøre dine visioner til virkelighed.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk