Hold kontakten til dine børn

Hold kontakten til dine børn med Post-it® Notes

Du kan sætte din lid til, at Post-it® produkter vil være til stede i løbet af dit barns dag – før, i løbet af og efter skole.


 • 1. MADPAKKENOTES

  Når dit barn har madpakke med i skole, kan du lægge en note i madkassen eller -posen. Eller blot tegne en sjov tegning.

 • 2. INVITATION TIL LEG

  Når mange børn kommer hjem, er det første, de gør, at række ud efter iPad’en eller computeren. Efterlad en Post-it® note på tabletcoveret eller tastaturet, som udfordrer dem til en samarbejdsleg som Words with Friends eller tegn noget på et tidspunkt, hvor du kan tage en pause fra arbejdet.

 • 3. SKATTEJAGT

  Hvis dine børn kommer hjem fra skole, før du kommer hjem fra arbejde, kan du efterlade et spor af Post-it® Notes, som leder dem til en særlig snack. Eller til en samling af notes, der beskriver, hvad du elsker ved dem.

 • 4. KLASSISKE HISTORIER

  Hvis dit barn er ved at læse en klassisk historie, som du også læste som barn, kan du efterlade en Post-it® note for at markere dit yndlingssted i bogen og fortælle dem hvorfor. Det viser, at I har noget til fælles, samtidigt med at værdien og vigtigheden af at læse forstærkes.

 • 5. GODE MORGENER

  Hvis du tager afsted på arbejde, før dine børn tager i skole, kan du efterlade en Post-it® note på morgenbordet eller døren for at lade dem vide, at du tænker på dem.

  Post-it® Note on the breakfast table

 • 6. FJERNE PÅMINDELSER

  Er du færdig med lektierne? Er dit værelse ryddet op? Brug en Post-it® note i nærheden af fjernbetjeningen for at minde dem om at få lavet deres opgaver inden fjernsynstid.

  Post-it® nær fjernbetjeningen

 • 7. BILRAT

  For teenagere kan Post-it® Super Sticky Notes hjælpe med at opmuntre til ansvarlige valg. Sæt en note på bilens rat – “Pas på dig selv i aften.” Eller “Ring, hvis du skal hentes.”

 • 8. MAPPENOTES

  Flere og flere lærere får deres elever til at have en mappe i tasken specielt til lektier eller beskeder mellem hjemmet og skolen. Dit barn vil se denne mappe hver dag. Læg en Post-it® note med opmuntrende ord eller et ønske om held og lykke før en vigtig test eller aktivitet.

 • 9. TAG DET MED UD

  “Din cykel er ensom.” “Hvor mange frikast kan du ramme i træk?” Eller “Det er en dejlig dag til at gå en tur med hunden.” Læg en Post-it® note nær fjernsynet eller spilkonsollen, der opmuntrer dit barn til at lege udenfor.

  Har du brugt Post-it® produkter til at kommunikere med din familie på en interessant måde? Del, hvad der har virket for jer, med Post-it® Community på Facebook.VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk