Post-it® Plus App FAQ

Ofte stillede spørgsmål om Plus-appen - Post-it® Brand

webLoaded = "false"

Om appen

webLoaded = "false"

Privatliv

 • 3M er ikke i stand til at se noget af det indhold, du indfanger med appen.
 • Post-it® Plus-appen hverken bruger eller sporer nogen personlige eller brugeridentificerende oplysninger. Besøg 3m.com/privacy for at læse hele 3M's privatlivspolitik.
 • Når du indfanger Post-it® Notes, kan du tagge din placering, så du kan referere til den senere. Visse visninger i appen vil vise den placering, hvor en Tavle blev oprettet. Placeringen kan også ses, når du eksporterer dine Post-it® Notes som et PDF-formateret dokument, et Excel®-regneark eller PowerPoint®-præsentationsfil. Du kan ændre udvalget af placeringstagging via valgmuligheden Placeringstjenester i iOS 8-privatlivsindstillingerne.
webLoaded = "false"

Fejlfinding/brug

webLoaded = "false"

Digitale Notes

webLoaded = "false"

Køb i appen

 • Redigeringspakken aktiverer ekstra værktøjer til redigering af dine indfangede og digitalt oprettede Post-it® Notes. Den indeholder et viskelæderværktøj, som virker på både indfangede og digitale Notes. Den indeholder også en farvevifte til skabelse af farverige, digitale Notes eller ændring af baggrunden på indfangede Post-it® Notes.
webLoaded = "false"

Organisering

 • Med Post-it® Plus-appen åben opretter du en ny Tavle ved at indfange Notes eller åbne en eksisterende Tavle, som indeholder Notes. Du skal blot trække og slippe en hvilken som helst note ind og ud af grupper for at reorganisere Notesne, som du finder det bedst.
 • I Tavlevisning vil du, når du trykker på en gruppe af Notes, se tre layoutmuligheder i form af ikoner. Det første viser Notesne, som du indfangede dem. Det andet vil organisere dine Notes i rækker og kolonner. Det tredje helt til højre vil rette Notesne ind til at passe ind i udtrykket for den gruppeform, du har valgt.
 • Ja! Du eksporterer blot din Tavle som en af filtyperne og åbner den eksporterede filtype for at fortsætte med at arbejde med dine Notes i dine yndlingsprogrammer.
 • Du har to muligheder. I Gittervisning skal du blot trykke på “Vælg” øverst til højre på skærmen. Vælg dernæst alle de Tavler, du ønsker at slå sammen, og tryk på “Slå sammen”. Dine valgte Tavler vil blive forenet. Den anden mulighed er simpelthen at trække alle de Tavler i Gittervisningen, du ønsker at slå sammen, hen på den Tavle, du vil kombinere dem med.
 • Nej. Så du må hellere være sikker på, hvad du laver. Ingen “fortrydelsesret”!
 • I Gittervisning skal du blot trykke på “Vælg” øverst til højre på skærmen. Et skraldespandsikon vil fremkomme nederst til højre på skærmen. Tryk på det, og vælg Slet Tavle.
webLoaded = "false"

Søg

 • Swipe ned i Gittervisningen for at få vist søgefeltet. Du kan indtaste titlerne på specifikke Tavler eller navnene inden for grupperne af dine Tavler. Det er her, det bliver praktisk med gode navngivningsvaner! Der søges også på Tavle- og indfangningsdatoer.
webLoaded = "false"

Eksporter/del

 • Deling lader dig vælge en destination til dit indhold. Du kan vælge et socialt medie eller en e-mailapp, din enheds kamerarulle, en printer eller Apples Air Drop-tjeneste, og så klarer appen resten. Når du eksporterer, vælger du både en filtype og en destination, før du gemmer dit indhold.
 • Tavleeksportformatet opretter en .3CSB-fil, som tillader en delt Tavle at blive åbnet med Post-it® Plus-appen.

 •  

  Begejstret? Hent den GRATIS Post-it® Plus-app i dag

   


  Hent Post-it®-appen fra app-butikken


VIL DU HAVE FLERE TIPS & IDEER?

Hold mig opdateret om Post-it® Brand tilbud med mere!


Andre 3M-websites
FIND FORHANDLER
Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og farven Canary Yellow™ er varemærker tilhørende 3M.
Skift lokation
Danmark - Dansk