1. Danmark
 2. 3M Sikkerhed
 3. Headset med Bluetooth® MultiPoint Teknologi
3M Sikkerhed

Headset med Bluetooth® MultiPoint Teknologi

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI er et headset med støjdæmpende mikrofon og den nyeste Bluetooth MultiPoint teknologi.

Nu kan du tilslutte op til to aktive mobiltelefoner til dit headset, når du skal tale i telefon i støjende miljøer uden at afbryde dit arbejde.

KONTAKT 3M


Egenskaber

 • Bluetooth® MultiPoint
  Bluetooth® MultiPoint

  Tilslut en eller to aktive enheder for telefonopkald og streaming.

 • Støjreducerende mikrofon
  Støjreducerende mikrofon

  Den støjreducerende mikrofon er unik, og den støjreducerende funktion er afgørende, når du skal tale i telefon i støjende miljøer. Din stemme forstærkes og støjen omkring dig lukkes ude.

 • Omgivelseslyd
  Omgivelseslyd

  Mikrofonerne på ydersiden af ørekopperne registrerer lydene omkring dig. Elektronikken analyserer lydene og høje støjniveauer og impulsstøj dæmpes automatisk til maks. 82 dB. Din hørelse er sikkert beskyttet, men du kan stadig høre folk tale i nærheden af dig.

 • Indbygget FM-radio
  Indbygget FM-radio

  I WS ALERT XPI kan du lytte til FM-radio med en rigtig god radiomodtagelse.


Længere batteritid

På trods af alle de nye funktioner i WS ALERT XPI er batteriets levetid længere end i andre høreværn med Bluetooth. Batteriets levetid til streaming og opkald via Bluetooth er steget fra 24 timer til 73 timer.

Find nemt og hurtigt din favoritstation

Når du søger efter stationer på en FM-radio, er det nogen gange svært at vide, om du har fundet præcis den station, du søgte efter. I WS ALERT XPI er det let. En stemme oplyser, hvilken frekvens du aktuelt er på.

Nyeste Bluetooth MultiPoint teknologi

WS ALERT XPI har den nyeste Bluetooth version 4.2. Den giver den bedst mulige kompatibilitet med de mobiltelefoner, der er tilgængelige på markedet og flere nye funktioner for samtale og streaming.

Streaming af musik

Når du steamer musik behøver du ikke længere din mobil for at styre den musik du lytter til. Med Bluetooth-knappen på WS ALERT XPI styrer du funtionerne: Play, Pause og Skip.

Nemt med Push To Listen

Med den nye Push To Listen funktion vælger du, når medhørsfuntionen skal være aktiv. Med et dobbelt-tryk på ON-knappen aktiverer du nemt medhørsfunktionen, når du skal tale med en kollega.

Forbedret støjreduktion

Den nye opdaterede software til støjreduktion forbedrer lydkvaliteten yderligere.

Flere forskellige modeller

WS ALERT XPI er tilgængelig med hovedbøjle og til hjelmmontering. Begge varianter er også tilgængelige i en sampak med genopladelige batterier og oplader.

Udtalelser fra brugere

Freddy Naslund


“Før jeg fik dette headset, blev mit arbejde konstant afbrudt af telefonen. Nu kan jeg tale håndfrit - eller streame musik og Podcasts - og jeg kan samtidig arbejde helt uden afbrydelser. Jeg kan absolut anbefale dette headset til alle, som arbejder i støjende miljøer.”


Freddy Näslund, håndværker

Martin Lindahl


“Jeg har to mobiler med på arbejde: en til arbejde og en privat mobil. Med dette headset kan jeg tilslutte begge mobiler. Jeg får mange opkald, men nu kan jeg arbejde ude at blive afbrudt. Dette headset er et ""must have"" for en entreprenør som mig, der arbejder i meget støj.”


Martin Lindahl, maskinfører


“Jeg benytter mit headset hele dagen, og nu kan jeg altid ringe til min chef eller mine kollegaer, hvis jeg har brug for hjælp. Jeg arbejder ofte alene, så jeg er blevet afhængig af FM-radioen og af at streame musik fra min mobil.”


Erik Larsson, landmand


Bluetooth® MultiPointVia Bluetooth MultiPoint kan du tilslutte op til to aktive mobiltelefoner til din WS ALERT XPI.

 • Bluetooth MultiPoint technology


  Phone + phone (cell phone and/or DECT phone)
  Når du taler i den ene telefon, får du besked, når der kommer et opkald på den anden. Streamer du musik på en telefon, stoppes musikken automatisk, når der kommer et indgående opkald på den anden telefon.