Reflekterende materiale

Reflekterende materiale

En mere sikker verden


Produktkatalog

 • Reflekterende materiale – materialet er beregnet til brug på sikkerhedstøj samt på atletik- og hverdagstøj. Scotchlite™ reflekterende materiale – materialet består af blotlagte retroreflekterende vidvinkellinser, der er fastgjort til en række forskellige slidstærke underlag. De er nemme at sy på andre stoffer i form af lapper og emblemer. Materialet kan udskæres i hånden, udstanses, eller udskæres på maskine.

  Se produkter

 • 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale – overførselsfilm er beregnet til brug på sikkerhedstøj samt på atletik- og hverdagstøj. Scotchlite™ reflekterende materiale – overførselsfilm består af vidvinklede, blotlagte retroreflekterende vidvinkellinser, der er fastgjort til et varmeaktiveret klæbestof. De er velegnet til at blive omdannet til emblemer, lapper, logoer og mærkater i forskellige former, størrelser, tal og bogstaver, og de anvendes som regel til at fremstille laminerede udsmykninger og kanter.

  Se produkter

 • 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale – High Gloss produkter er beregnet til brug på sikkerhedstøj, og ved korrekt påsætning øger de brugerens synlighed ved skumrings- eller nattetid, når han/hun belyses af køretøjers forlygter. Scotchlite reflekterende materiale – high gloss produkter består af stærkt reflekterende mikroprismer på fleksibel, blank og uv-stabiliseret polymerfilm.

  Se produkter

 • 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale – reflekterende tape/film med trykfølsomt klæbemiddel (PSA) består af vidvinklede, blotlagte retroreflekterende vidvinkellinser, der er fastgjort med klæbestof. De er nemme at påføre stive overflader – bare træk af, og sæt på. Trykfølsom film med klæbemiddel kan udskæres i hånden, udstanses eller toplagsudskæres ("kiss-cut"). Klæber permanent til vaskbart tøj (anbefales dog ikke). Mærkningsfilm er en type trykfølsom film med ekstra stofunderlag til brug i hjelme og på stive overflader.

  Se produkter

Global Design Lab

 • Worldwide Lab Services: design med høj synlighed

  Worldwide Lab Services: design med høj synlighed

  Mål effektiviteten af dit reflekterende arbejdstøj, før det sendes til produktion. 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale er en fremragende måde at designe produkter, der øger brugernes synlighed! Udnyt vores ekspertise, afprøvning, forskning og udvikling inden for reflekterende materialer, og få de bedste produkter. Vores team af eksperter hjælper dig med:

  - Produktvalg
  - Designændringer
  - Design-sammenligninger
  - Testning af ydeevne
  - Overensstemmelse med relevante standarder
  - Placeringsvejledning for 360° synlighed


Videoer


Flere materialer

Hvorfor vælge reflekterende materiale fra 3M?

 • Teknologi

  Den ægte vare.

  • 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale er baseret på en særlig og avanceret teknologi. Det består af tusindvis af små glasperler, som er pakket tæt sammen og reflekterer indfaldende lys direkte tilbage til lyskilden.
   3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale har en dokumenteret høj effektivitet på både arbejds- og beskyttelsestøj. Du bestemmer selv, hvordan du vil inkludere 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale i din virksomheds produktion og dermed øge den allerede høje effektivitet af jeres kvalitetsprodukter.
  • Vi arbejder løbende på at øge opmærksomheden omkring vores 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale på lang sigt og dermed sikre den fortsat stigende efterspørgsel på arbejds- og beskyttelsestøj med vores refleksmaterialer. Anvend også gerne brandet i jeres kommunikation. Vi tilbyder support og alle de værktøjer, I måtte få brug for. Gå ikke på kompromis med sikkerheden, men stol på markedets førende producent af personlige værnemidler, og få det bedste og mest sikre resultat.
  • Brandets kendskabsgrad
   Konstant høj kvalitet
   Forsknings- og udviklingsafdelinger i USA og Tyskland
   Stor ekspertise inden for arbejdstøj med høj synlighed
   Ekspertrådgivning vedrørende standarder og lovgivning
   Erfaren service og generel produkthjælp

 • Synlig løsning

  Gennem løbende innovation har vi indført nye standarder på markedet, herunder mulighed for industrivask og brandhæmmende egenskaber.

  Vores sortiment består af over 50 forskellige produkter, hvilket giver os mulighed for at tilbyde den helt rigtige type 3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale til forskellige anvendelsesområder.


Reflekterende materiale fra 3M

3M™ Scotchlite™ reflekterende materiale kombinerer alsidighed og funktionalitet ud fra en teknologi baseret på omvendt refleksion. Materialet er næsten vedligeholdelsesfrit. Det kan anvendes på mange kreative måder.

De er nemme at sy på andre stoffer og kan broderes eller serigrafipåføres i form af lapper og emblemer. Materialet kan udskæres i hånden, udstanses eller udskæres på maskine.