Personlige værnemidler til militæret

Personlige værnemidler til militæret

I beskytter os. Vi beskytter jer.

Unik kvalitet – dokumenteret holdbarhed

3M er den førende leverandør inden for avancerede høre-, åndedræts- og øjenværn, kommunikationshøreværn og andre taktiske personlige værnemidler. Hvert produkt er beregnet til at fungere fejlfrit under krævende forhold, og designet nytænkes løbende. Produkterne leverer optimal komfort og dokumenteret pålidelighed selv efter mange timers brug


Videoer


Personlige værnemidler til militæret

 • military-headsets.png

  Headset med kommunikationsløsninger

  En soldats sanser skal være skarpe for at kunne udføre opgaven optimalt. Hørelsen kan være lige så afgørende som synet – om natten såvel som om dagen. Han eller hun skal kunne høre indgående radiomeddelelser uden risiko for at afsløre sin position. En gren der knækker, en hviskende stemme skal kunne høres og lokaliseres. Radiokommunikation skal altid være muligt - selv i kamp.
  Alle disse situationer står og falder med god hørelse. I kamp, under rekognoscering eller på vagt sørger 3M™ PELTOR™ headset for at skærpe din hørelse.

  Se produktkatalog


 • Kommunikationsløsning med ørepropper

  Kommunikationsløsning med ørepropper

  3M™ PELTOR Tactical ørepropper beskytter din hørelse og forbedrer både din kommunikation og din evne til at opfange omgivelseslyde. Teknologien i de små, lette og genopladelige ørepropper gør dem velegnet til taktiske opgaver.

  Se produktkatalog


 • Øjenværn

  Øjenværn

  Ud over at beskytte din hørelse og hjælpe dig med at kommunikere effektivt tilbyder 3M også øjenværn med avanceret optik.

  Vores førsteklasses sortiment af beskyttelsesbriller giver en rigtig god optik. Det brede sortiment omfatter robuste beskyttelsesbriller med praktisk anti-dug coating. De fleste af 3M's beskyttelsesbriller og goggles giver uv-beskyttelse og er godkendt i henhold til EN 166:2001 samt CE-mærket. Alle typer briller og øjenværn fremstillet specifikt til militær og politi er testet i henhold til STANAG 2920 (2. udgave) for beskyttelse mod høj slagstyrke (ikke opført eller certificeret af QPL/QML).

  Se produktkatalog


 • Høreværn

  Høreværn

  3M tilbyder et bredt sortiment af innovative høreværn, som gør det muligt at vælge den helt rigtige type til en bestemt opgave. Der findes mange forskelle varianter af høreværn og med forskellige niveauer af dæmpning, hvilket giver den enkelt mulighed for at finde den bedst egnede individuelle løsning. Vores innovative produkter er designet til at være komfortable, selv ved lang tids brug, og til at hjælpe brugerne med at overholde jeres procedurer for brug af høreværn.

  Se produktkatalog


 • Samtaleanlæg til rullende materiel

  Push-to-talk-adaptere

  Robuste, vandtætte adaptere med integreret trykknap, der opretter forbindelse fra et 3M™ PELTOR™ headsets til radiokommunikationssystemer og mobiltelefoner.
  Til miljøer med risiko for eksplosioner har vi desuden ATEX-godkendte EX-adaptere.

  Se produktkatalog


Mulige personlige værnemidler