Anvendelse af videnskab til at forbedre ethvert liv

Bæredygtighed har i mange år været en af 3M's kerneværdier. Dette lederskab i branchen er tydeligt gennem en række initiativer som f.eks:

 • Vores banebrydende Pollution Prevention Pays-program, der går tilbage til 1975 og er stadig velfungerende i dag;
 • Skiftet til vedvarende energikilder gennem vores medlemskab af RE100 og vores globale hovedkvarter, der har kørt på 100 % vedvarende elektricitet siden marts 2019;
 • Reduktion af vores egne drivhusgasemissioner, samtidig med at vi udvikler produkter, der hjælper vores kunder med at reducere deres egne;
 • Udvidelse af vores frivillige programmer baseret på færdigheder som en del af vores bæredygtighedsmål.

Sammen med vores medarbejdere, kunder, partnere, regeringer og lokalsamfund er 3M forpligtet til en videnskabelig, samarbejdsbaseret tilgang, til at løse fælles globale udfordringer og forbedre ethvert liv.


En besked fra vores administrerende direktør

 • Mike Roman 3M CEO biographical profile image

  "I 3M er vi en virksomhed, der er drevet af vores formål. Vi ved, at vi kan udvikle vores virksomhed og samtidig samarbejde om at løse nogle af menneskehedens største udfordringer. Og vi ved, at innovation ikke er innovation uden bæredygtighed."

  Mike Roman,
  bestyrelsesformand og administrerende direktør, 3M


En besked fra vores administrerende direktør for Nordeuropa

 • Lars Hansen

  "Som region var vi stolte af at kunne støtte vores medarbejdere, sundhedspersonale og førstehjælpere under den globale pandemi. Vores produktionssteder i Nordeuropa leverede vigtigt personligt beskyttelsesudstyr, samtidigt med, at vi beskyttede vores medarbejdere med Covid-19-sikkerhedsforanstaltninger. På trods af disse udfordringer, var vi fortsat fuldt engageret i at støtte 3M's bæredygtighedsramme og opfylde lokale miljømål. Jeg er stolt af at kunne fortælle, at siden oktober 2021 har alle vores produktionssteder i den nordeuropæiske region brugt 100 procent vedvarende elektricitet."

  Lars Hanseid
  Vice President EMEA Corporate Affairs, Managing Director North Europe Region


Nyheder