3M sustainability goals and progress

Vi har sat og opfyldt mål i 25 år

Bæredygtighed set i lyset af fælles globale behov

Videnskaben arbejder inden for et sæt regler. Den følger bestemte metoder. Den leverer beviser og beviser årsag og virkning. Men videnskaben overskrider også grænser, udfordrer status quo og forbedrer livet. De udfordringer, vi skal tage fat på for at sikre en bæredygtig fremtid, følger ikke altid klare regler eller metoder - men vi ser dem tydeligt. De er brede. De er indbyrdes forbundne. De kan løses. Vi ved, at videnskaben kan hjælpe os med at løse dem.

Vi undersøger, hvordan vi kan indarbejde formålet i ledelses- og talentudvikling på tværs af virksomheden for at afdække forretningsmuligheder, der hjælper virksomheden med at vokse og samtidig løse samfundsmæssige problemer. Vi går på tværs af brancher og siloer for at engagere os i leverandører, kunder og lokalsamfund ved at arbejde sammen om at opbygge en mere modstandsdygtig verden.Vi har en enestående mulighed for at bruge vores passion og samarbejde til at forbedre verden.


Fremskridt i retning af 3M's 2025-mål

Det sande mål på vores fremgang mod bæredygtighedsmålene for 2025 er i tallene. Vi har ærligt talt gjort det godt på nogle områder og skal gøre det bedre på andre. Og selv om nogle mål kan have været for ambitiøse, har vi ikke tænkt os at sænke ambitionerne. I stedet vil vi udforske nye måder at hæve barren på.

  • Globale fremskridt

    Globale fremskridt
  • Nordiske fremskridt

    Nordiske fremskridt